Zwarte damestassen

Zwart blijft een immens populaire kleur en ook een van de meest verkochte kleuren voor een tas. Dit komt waarschijnlijk omdat het een klassieke kleur is die matcht bij elke outfit. Het aanbod zwarte damestassen is groot waardoor er altijd een geschikt model voor jou tussen zal zitten.

37 - 72 van 462 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een zwarte damestas voor elke gelegenheid

De zwarte damestas is een tas die niet mag ontbreken in je collectie. Ze zijn namelijk super handig voor alle tijden van het jaar en je kunt ook nog eens eindeloos combineren. Het kan zijn dat je bij zwart gelijk aan saai en eenvoudig denkt maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. In het aanbod zitten genoeg zwarte damestassen met leuke patronen of vervangbare straps waardoor je nog wat kleur kunt toevoegen. Ook zijn er zwarte damestassen met gouden of zilveren details.

Formaten van zwarte damestassen

Ook zijn er genoeg verschillende formaten van de zwarte damestas. Zo kun je onder anderen kiezen uit een mooie shopper of een wat kleinere crossbody tas. Ook zijn er telefoontasje en kleinere rugzakken. Wat je ook maar wilt hebben qua formaat of materiaal, Travelbags heeft vast een geschikte zwarte damestas in het assortiment!