Sticky Lemon Rugzakken

De rugzakken van Sticky Lemon zijn zowel zoet als stoer ontworpen. Met vrolijke en unieke kleurcombinaties en prints zijn de rugzakken speciaal gemaakt voor kleine avonturiers. Of je nu op zoek bent naar een rugzak voor school of andere activiteiten, je vindt de tas die je zoekt in deze Sticky Lemon rugzakkencollectie.

Sticky Lemon

Het jonge Nederlands merk is opgericht in 2016. Het merk is door de opvallende vrolijke kleuren en ontwerpen speciaal voor de kleine avonturiers. Door vele kleuren en de knipoog naar de retro tijden laat Sticky Lemon zien dat het merk het leuk vind opnieuw te gekke combinaties te maken. Zoals Sticky Lemon zelf zegt: wij streven ernaar dat kinderen de meest kleurrijke en zonnige tijd beleven.

Vrolijke rugzakken van Sticky Lemon

De uitgebreide collectie rugzakken van Sticky Lemon zit boordevol leuke en unieke ontwerpen, variërend van gekke kleurencombinaties tot vrolijke prints. Naast het opvallende uiterlijk is functionaliteit ook belangrijk. Aangezien kinderen snel groeien, kunnen de schouderbanden eenvoudig worden aangepast, zodat de rugtas met hen meegroeit. Of je nu de voorkeur geeft aan het dragen van de rugzak in je hand of op je rug, het is allemaal mogelijk met de rugtassen van Sticky Lemon. Heb je al een keuze kunnen maken uit deze vrolijke collectie? Bestel dan jouw Sticky Lemon rugzak eenvoudig online bij Travelbags.