Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,536 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Satch Match schooltas

De Satch Match is een echte all-rounder en biedt voldoende ruimte om goed georganiseerd al je spullen mee te nemen naar school.

Ontdek de Satch Match schooltas

Het Duitse merk Satch weet als geen ander het ergonomische concept voor outdoor rugzakken perfect te combineren met alle goede eigenschappen van een schooltas. De rugzakken zijn speciaal ontwikkelt om het gewicht van de schouders te verplaatsen naar de heupen, waardoor de rug optimaal wordt belast. Op deze manier is een rugzak van Satch ideaal te gebruiken voor een lange schooldag! De collectie van Satch bestaat uit praktische en functionele rugzakken, schooltassen, sport duffles en bijpassende gymtassen. Match is een van de populaire series van het merk Satch.

Satch Match schooltas: duurzaam en praktisch

Een rugzak van Satch is perfect voor de scholier die dagelijks veel schoolbenodigdheden mee moet nemen naar school. De Match is een echt all-rounder en biedt voldoende ruimte om goed georganiseerd al je spullen mee te nemen. Het voordeel van de Satch Match is de uitbreiding van de tas. De tas, die normaliter 30 liter is, heeft de mogelijkheid om tot 5 liter extra uit te breiden. Zorgen maken dat je niet voldoende ruimte hebt in een Satch Match rugzak is dus verleden tijd! Zoals alle rugzakken uit de collectie van Satch, is de Match ook op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Voor de productie van 1 Match rugzak zijn in totaal ongeveer 31 PET flessen gebruikt. Op deze manier wordt er op een milieuvriendelijke wijze omgegaan met de schadelijke stoffen en komen ze niet in de natuur terecht.

Satch Match: een echte all-rounder

De Satch Match is je ideale metgezel tijdens een lange schooldag. Je neemt zonder moeite al je schoolspullen mee in de tas. De goed georganiseerde vakken bieden ruimte voor het meenemen van al je spullen. Zelfs een laptop kan moeiteloos meegenomen worden naar school in het daarvoor bestemde laptopvak! Ook is de Satch Match ontwikkelt volgens het ergonomische concept. Dit betekent dat het rugpaneel aan te passen is voor elke lengte van 1.40 tot 1.80 meter. Ook de comfortabele heupband zorgt ervoor dat de spanning in de onderrug weggenomen wordt en dat je de Satch Match rugzak zonder moeite op de rug kan dragen!

Satch Match schooltas online bestellen bij Travelbags.nl

De Satch Match is een echte all-rounder. Naast je schoolspullen, biedt deze rugzak zelfs ruimte voor het meenemen van een bal of helm. Een Satch Match is jouw favoriete metgezel tijdens een dagelijkse schooldag.