Sammies by Samsonite

Sammies by Samsonite is bagage voor de aller kleinsten. Vrolijke tassen en trolleys voor kinderen, met de vertrouwde kwaliteit die je van Samsonite gewend bent. De collectie van Sammies bestaat uit vrolijke diertjes en is verkrijgbaar bij Travelbags.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Sammies by Samsonite collectie

Het merk heeft een ruim aanbod koffers en handbagage in allerlei soorten en maten, voor alle soorten reizigers, van backpakkers tot zakenmensen. Natuurlijk is Samsonite ook een vertrouwd merk voor de allerkleinste reizigers. Met de Sammies by Samsonite-collectie kunnen ook de kleinsten op een veilige en vooral grappige manier hun spulletjes meenemen, of dat nu op vakantie of naar school is.

Koffers, tassen en portemonnees in de vorm van grappige diertjes

Met Sammies by Samsonite biedt Samsonite een leuke collectie koffers, tassen en portemonnees voor de allerkleinsten. Ze zijn vrolijk gekleurd, voorzien van originele dierenprints en uitgevoerd in de vertrouwde kwaliteit die je van Samsonite gewend bent. Er is genoeg ruimte om alle spulletjes kwijt te kunnen en alles is ook heel gemakkelijk en snel weer uit de koffer of tas te halen. De kids zullen de grappige diertjes geweldig vinden. Op reis of naar school gaan wordt zo nog leuker!

De Sammies by Samsonite-collectie voor kinderen - bij Travelbags.nl

Ga je met jouw kind op reis? En ben je op zoek naar een veilige, grappige koffer speciaal voor hem of haar? Of wil je de kleine verrassen met een geinige tas voor naar school? Of misschien een leuke portemonnee in de vorm van een dier? Bekijk dan de speciaal op kids gerichte Sammies by Samsonite-collectie op Travelbags.nl. Je vindt er vele leuke tassen, koffers en portemonnees in vrolijke kleuren en uitvoeringen. Kijk, shop en bestel heel gemakkelijk online op Travelbags.nl. Doe jezelf en vooral je kind een groot plezier en kies een artikel uit de Sammies by Samsonite collectie.