Laptop rugzakken

Neem jouw laptop of tablet veilig en beschermd mee in een laptop rugzak. Dankzij het aparte laptopvak is jouw laptop beschermd tegen krassen en neem je deze extra beschermd mee naar het werk, school of college. Laptop rugzakken zijn ideaal voor iedereen die op de fiets naar het werk gaat, met de trein reist of voor studenten die naar college gaan. Bekijk het ruime aanbod aan laptop rugzakken van bekende merken bij Travelbags.

1.261 - 1.296 van 1.433 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Praktisch: een laptop rugtas

Een laptop rugtas is hierbij een ideale manier om de laptop in te vervoeren. Via Travelbags.nl bestel je eenvoudig en snel een laptop rugtas. Of je nu op zoek bent naar een model met een opvallend design of een met een meer zakelijke uitstraling: in onze online shop vind je de meest uiteenlopende modellen. Liever een laptoptas of een aktetas om je laptop veilig in te vervoeren? Wij bieden ook een uitgebreide collectie laptoptassen, voor zowel heren als dames!

Een laptop rugtas: ter bescherming van je laptop

Een laptop is geen goedkope investering. De laptop rugzakken van Travelbags.nl zijn daarom zo ontworpen, dat de laptop onderweg optimaal wordt beschermd. Het laptopvak is extra gewatteerd, zodat wanneer de laptop rugtas per ongeluk valt, de inhoud onbeschadigd blijft. De rugtassen hebben daarnaast een of meerdere schouderbanden, die in lengte te verstellen zijn. De banden zijn voorzien van een antisliplaag, wat het draagcomfort aanzienlijk verbeterd. De laptoprugtassen van Travelbags.nl zijn comfortabel genoeg om zelfs de zwaarste en grootste laptops in mee te nemen. Om de bescherming daarnaast optimaal te maken, is het belangrijk dat de laptop rugtas exact op het formaat van de laptop is. Zo kan deze onderweg niet verschuiven en blijft hij krasvrij. Met de filteroptie in onze online shop kun je zoeken op het aantal inches. De laptoprugzakken waarin je laptop past, worden dan weer gegeven.

Laptop rugzak online kopen?

Of je nu op zoek bent naar een laptop rugzak voor werk of voor je kind om op school te gebruiken: voor elk doel heeft Travelbags.nl wel een passende rugtas. Enkele van onze modellen zijn zelfs voorzien van wieltjes, zodat de laptop rugtas ook tijdens het maken van een langere reis goed te gebruiken is. Wil je meer advies voor het vinden van de juiste laptoprugzak? Op onze laptoptassen adviespagina geven wij uitgebreid advies, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Heb je een specifieke vraag over een laptoprugzak of over de garantie hiervan? Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice op. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.