Rugzakken

145 - 180 van 336 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Kies jouw favoriete groene rugzak 

Bij Travelbags vind je groene rugzakken in verschillende tinten, modellen en prints. Groen is een echte eye-catcher, maar tegelijkertijd ook makkelijk te combineren. Hierdoor is het de ideale kleur voor een rugzak. We verkopen groene rugzakken van verschillende merken zoals Eastpak en Fjallraven. Hierdoor is er voor iedereen een groene rugzak te vinden! 

Een groene rugzak voor school of je studie 

De groene rugzak komt voor in verschillende groottes. Hierdoor kun je groene rugzakken vinden voor de allerkleinsten onder ons en voor volwassenen. We geven je uitgebreid advies over het kiezen van het juiste formaat rugzak. Een rugzak voor de basisschool moet aan andere eisen voldoen dan een rugzak voor studenten. Daarom is het goed om te bedenken welke spullen jij mee wilt nemen in je groene rugzak. Aan de hand hiervan kan je beslissen waar jouw rugzak aan moet voldoen. Voor welke grootte ga jij? 

Een lange reis met een groene rugzak 

Op onze website vind je groene rugzakken in een compact formaat, maar ook zeer grote groene rugzakken. Dit zijn backpacks die geschikt zijn voor een lange wandeltocht of een bergwandeling. Groene backpacks komen voor in veel soorten en formaten. In dit overzicht vind je welke soorten backpacks er zijn en waar je deze het best voor kunt gebruiken.  

Een groene rugzak koop je bij Travelbags 

Ons aanbod aan groene rugzakken is zeer uitgebreid. Soms kan het lastig zijn om online een keuze te maken. Wanneer je de groene rugzak liever in het echt wilt bekijken, kun je langskomen in één van onze winkels. Hier kun je de rugzak passen en bekijken welke opties we nog meer aanbieden.  
Heb een vraag over een rugzak of twijfel je nog over twee rugzakken en wil je deze vergelijken? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Hier helpen we je graag verder bij het vinden van jouw perfecte groene rugzak.