Rugzakken 20 liter

Ga je een dagje wandelen, naar school of een dagje uit en wil je toch het een en ander meenemen? Dan biedt een rugzak met een inhoud van 20 liter uitkomst. In ons assortiment vind je rugzakken van 20 liter van veel verschillende topmerken, met veel verschillende indelingen en veel vakjes. Voor welke ga jij?

613 - 648 van 995 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een 20 liter rugzak is het ideale tussenformaat 

Een 20 liter rugzak is het meest voorkomende en verkochte formaat rugzak. Een rugzak van 20 liter is het ideale middelgrote formaat: ruim genoeg voor je schoolspullen en een paar extra spullen. De tassen komen voor in verschillende modellen, kleuren en printen. Hierdoor is er voor iedereen een rugzak te vinden die bij diegene past. Bij Travelbags verkopen we 20 liter rugzakken van diverse merken. Topmerken van de rugzakken zijn Eastpak, Fjallraven en Dakine. Deze en vele andere merken bieden de leukste kleuren en prints en de meest praktische modellen.  

Dé tas voor elke dag 

De 20 liter rugzak is perfect te gebruiken als schooltas. Je neemt spullen compact en overzichtelijk mee en draagt de tas comfortabel op de rug. Nog niet zeker of het model schooltas? Bekijk tips over het kiezen van het juiste model schooltas. De 20 liter rugzak is ideaal voor school, maar dat is niet zijn enige doeleinde. Zo kan je de tas perfect gebruiken wanneer je op een citytrip gaat of naar werk gaat. Hierdoor hoef je je zeker geen zorgen te maken dat je de tas op de plank blijft liggen, want hij zal vaak van pas komen. Wanneer je dan de deur uit gaat, zal je de tas comfortabel meenemen. Rugzakken hebben meestal verstelbare schouderbanden waardoor je de tas aanpast naar jouw wensen.  

Welke 20 liter rugzak past bij jou? 

De keuze aan rugzakken van 20 liter is groot. We hebben tassen met een sportief design, een klassiek design of juist een stoer design. Daarnaast zijn er rugzakken met veel opbergvakjes en met minder organisatievakjes. Wanneer je veel kleine spullen mee wilt nemen is het verstandig om een tas te kiezen die meerdere vakjes heeft. Hierdoor hou je overzicht en raak je je spullen niet zo snel kwijt. Heb je juist veel grote spullen die je bij elkaar wilt opbergen? Dan is een tas met één groot hoofdvak en eventueel een voorvak een handige keuze. Daarnaast is het goed om te bedenken of je bijvoorbeeld een laptopvak handig vindt of niet. Wil je de tas vooral voor actieve gelegenheden gebruiken? Dan is het goed om een rugzak te kiezen die hiervoor is ontworpen. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een 20 liter rugzak? Bekijk dan onze keuzehulp voor het kiezen van een backpack.