Dames weekendtassen

Weekendtassen voor dames zijn te verkrijgen in veel verschillende formaten en van diverse topmerken. Een weekendtas voor dames is perfect voor een weekendje weg, maar ook perfect om te gebruiken als handbagage. In ons assortiment vind je weekendtassen voor dames van veel verschillende materialen. 

37 - 64 van 64 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Maak kennis met de dames weekendtas 

Of je nou een weekendje weggaat, of zwetend in de sportschool staat; Voor elke dame is in ons assortiment welk een geschikte weekendtas te vinden. Onze dames weekendtassen zijn van topkwaliteit en van uiteenlopende prijsklassen. Verder vind je dames weekendtassen in verschillende kleuren en printen. Zo kan je niet alleen elegant en stijlvol, maar ook stoer voor de dagen komen. Topaanbieders zoals Reisentel en Burkely bieden dankzij de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak. 

Hoe groot moet jouw dames weekendtas zijn? 

Voor een weekendje weg heb je meestal genoeg aan een tas waar ongeveer 50 liter aan bagage in kan. Daar passen ongeveer 3 setjes kleding en een paar schoenen in. Een dames weekendtas draag je over je schouder of aan de hand. Zo neem je hem zonder moeite mee in de trein, de auto of het vliegtuig. Verder beschikken de meest dames weekendtassen over verschillende binnen –en buitenvakken, waarin waardevolle spullen of toiletartikelen in opgeborgen kunnen worden. Ook kunnen sommige dames weekendtassen makkelijk meegenomen worden in een grote koffer

Materialen van een dames weekendtas  

Een veel gebruikt materiaal voor dames weekendtassen is polyester. Deze stof blijft goed in vorm, en kan zich makkelijk aanpassen in verschillende situaties. Dit is heel handig, want dan kun je jouw dames weekendtas zonder moeite in een volgepakte achterbak proppen, of meenemen in een vol vliegruim. Ook leer is populair voor de dames weekendtas. De stof zorgt voor een stoere en tijdloze uitstraling. Doordat er steeds beter technieken ontwikkeld worden, gaat de leren dames weekendtas lang mee.  

Op vakantie met de dames weekendtas 

Dames weekendtassen zijn ook geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. De meeste handbagage reistassen voldoen aan de IATA-norm. Dit betekent dat je jouw leren reistas meestal mee mag nemen in het vliegtuig. Wat de regels precies zijn verschilt per luchtvaartmaatschappij. Controleer daarom voor je op reis gaat goed bij jouw luchtvaarmaatschappij wat er van je verwacht wordt, zodat je zeker weet dat jouw dames weekendtas in het vliegtuig mag. 

Koop je dames weekendtas nu bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de dames weekendtas? Dan kun je hem retourneren. Heb je een vraag over een specifieke dames weekendtas, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte dames weekendtas. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de dames weekendtas eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!