Porsche Design trolleys

Porsche Design staat voor kwaliteit en verfijnde stijl. De trolleys van het merk zijn een uiterst geschikte reisgezel voor frequente reizigers.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Porsche Design
Aantal wielen
Buitenkant
TSA slot
Gewicht lege koffer
Materiaal
Serie
Uitbreidbaar
Garantie periode
Print

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Stijlvolle trolley kopen? Ga voor Porsche Design!

De trolleys van Porsche Design staan symbool voor een verfijnde smaak. Het merk is namelijk onderdeel van het gelijknamige, exclusieve automerk Porsche. Porsche werd opgericht in 1948 door Ferry Porsche en zijn zoon Ferdinand. Al snel werd een van de eerste Porsche auto's, de 911, geproduceerd. Deze klassieker is uitgegroeid tot een waar icoon in de autowereld en is nog steeds onderdeel van de collectie. Het ultieme gevoel van luxe, klasse en kwaliteit dat iedere Porsche auto oproept, is ook terug te zien in de collectie tassen, koffers, accessoires en trolleys die het merk maakt. In 1974 besloot Ferdinand namelijk om een design studio op te zetten die het prestigieuze imago vertaalt in accessoires.

Trolleys van Porsche Design

Een trolley van Porsche Design is een luxe, exclusief accessoire die iedere reiziger een stijlvolle uitstraling geeft. Een populaire serie uit de collectie is de Roadster. Deze sportieve serie is gestroomlijnd, stoer en van de hoogste kwaliteit. De naam refereert aan de roots van het merk in de autobranche. De Roadster serie bestaat uit de kenmerkende koffer met de geribbelde body en de versterkte, robuuste zijkanten. Daarnaast zijn ook businesstrolleys onderdeel van deze serie. De Porsche Design trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende, stijlvolle kleuren die perfect passen in een zakelijke omgeving. Natuurlijk heeft het merk ook aandacht voor het functionele aspect van de trolleys. Daarom is het interieur verdeeld in twee compartimenten voor optimale verdeling van bagage. Daarnaast heeft iedere trolley soepele wielen en een verstelbare trekstang. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort. De ideale balans tussen design, functionaliteit, exclusiviteit en kwaliteit maakt de Porsche Design trolleys enorm geliefd.

Bestel Porsche Design trolleys veilig online

Op zoek naar een elegante trolley? Bekijk dan de trolleys van Porsche Design. Deze trolleys zijn eenvoudig te herkennen dankzij hun kenmerkende look. Bestel een exemplaar in een formaat en kleur naar keuze veilig online op Travelbags.nl en reis in stijl.