Porsche Design portemonnees

Het exclusieve Porsche Design maakt prachtige, leren portemonnees voor de man die graag zijn geld en pasjes in stijl meeneemt.

1 - 7 van 7 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Porsche Design portemonnees collectie

De geschiedenis van Porsche Design gaat terug naar het begin van de 20e eeuw, toen Ferdinand Alexander Porsche in 1935 ter wereld kwam. Hij was de oudste zoon van Dorothea en Ferry Porsche. Door de oorlog vluchtte het gezin van Duitsland naar Zell am See in Oostenrijk. In de tijd dat Ferdinand naar school gaat, start vader Ferry met het ontwikkelen van de eerste sportwagen, de Porsche 356. In de jaren '50 verhuist het gezin terug naar Stuttgart, waar de Porsche fabriek wordt opgericht. Ferdinand volgt een opleiding aan het college van design en start zijn carrière als eerste designer in het familiebedrijf. Zijn eerste, grote ontwerp is de Porsche 911, een sportwagen die is uitgegroeid tot een waar icoon. Ruim 20 jaar later ondergaat het bedrijf grote veranderingen, waardoor de familie niet meer betrokken is bij het productieproces. Om zijn creatieve geest te kunnen uiten, richt Ferdinand de Porsche Design studio op. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van exclusieve ontwerpen zet hij in voor het maken van koffers, tassen en portemonnees. Deze luxe items laten de sportieve roots van het merk doorschemeren. Dit is ook terug te zien in de stoere, stijlvolle portemonnees van het merk.

Leren portemonnees

De portemonnees van Porsche Design zijn een functioneel, elegant accessoire voor stijlbewuste mannen. De collectie bestaat uit diverse varianten op de klassieke billfold portemonnee en is gemaakt van tijdloos, hoogwaardig leer. De billfold portemonnee is een compacte portemonnee die precies voldoende ruimte biedt aan pasjes, geld en bonnetjes. Door het formaat past de portemonnee in vrijwel iedere jaszak, broekzak of in de zak van een colbert. Dit maakt het klassieke model uiterst geliefd bij mannen. Porsche Design maakt de portemonnees van tijdloos, duurzaam leer dat jarenlang mee zal gaan. Door veelvuldig gebruik zal de portemonnee steeds karakteristieker worden. Het minimalistische logo prijkt trots op ieder item uit de collectie en zorgt voor een herkenbare touch. Voor de man die alleen pasjes gebruikt, heeft het merk ook fraaie creditcardhouders in dezelfde, fraaie stijl.

Bestel Porsche Design portemonnees online

De portemonnees van Porsche Design zijn onderdeel van de collectie herenportemonnees op Travelbags.nl. Bekijk de verschillende modellen en kies voor een exemplaar dat naadloos op de persoonlijke wensen aansluit.