Porsche Design koffers

Koffers van Porsche Design hebben een luxueuze uitstraling en zijn tegelijkertijd uiterst functioneel. 

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Porsche design koffers collectie

Zoals de naam al doet vermoeden, is Porsche Design onderdeel van het prestigieuze automerk Porsche. Dit Duitse merk maakt al sinds 1948 exclusieve sportwagens. Oprichter Ferry Porsche besloot samen met zijn zoon Ferdinand het merk op te zetten. Een van de eerste modellen, de Porsche 911, is inmiddels uitgegroeid tot een waar icoon. Porsche is dan ook een symbool voor luxe en stijl geworden. Sinds 1974 vertaalt Ferdinand dit gevoel ook in tassen, koffers en accessoires.

Luxe koffers

De koffers van Porsche Design laten precies zien waar het merk voor staat: luxe. De prachtige koffers zijn dan ook uiterst geschikt voor wie graag in stijl op reis gaat. De naam van een van de meest populaire koffermodellen refereert aan de sportauto-historie van het merk. Deze Roadster koffer is dan ook erg sportief, gestroomlijnd en stoer. De koffer heeft een geribbelde buitenkant die is afgewerkt met strakke, stevige zijkanten. De hardschalige trolley wordt gemaakt van polycarbonaat, een uiterst licht en stevig materiaal. Een koffer van polycarbonaat kan dan ook wel tegen een stootje en is daardoor geschikt voor de frequente reiziger. In de koffers is voldoende ruimte voor het overzichtelijk opbergen van bagage. Dankzij het geïntegreerde TSA-slot kan iedere reiziger de hele wereld over. Combineer de Roadster koffers met een nylon business trolley uit dezelfde serie voor een complete, zakelijke look.

Bestel Porsche Design koffers online

De koffercollectie van Porsche Design is geschikt voor iedereen die graag in stijl reist maar niet in wil leveren op kwaliteit en functionaliteit. De koffers van het Duitse, prestigieuze merk bieden namelijk de ideale balans tussen deze drie factoren. Maak een keuze uit de diverse formaten en kleuren op Travelbags.nl en ervaar de luxe van een Porsche Design koffers.