Playmarket trolleys

Innovatief, lichtgewicht en met aandacht ontworpen: dat zijn de trolleys van het merk Playmarket. Boodschappen doen is met een trolley van dit merk zeer eenvoudig.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Playmarket
Inhoud (liters)
Hoogte koffer
Buitenkant
TSA slot
Uitbreidbaar
Geschikt voor aantal kg
Gewicht lege koffer
Materiaal
Serie
Garantie periode
Print

1 - 6 van 6 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de Playmarket trolleys

De trolleys van Playmarket zijn een must-have voor mannen en vrouwen die het leven graag eenvoudig houden. Ieder product wordt dan ook ontworpen met het doel om het dagelijkse leven een stukje makkelijker te maken. En dat doet het merk goed! De trolleys zijn inmiddels zeer populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn namelijk erg gebruiksvriendelijk en comfortabel. In tegenstelling tot andere boodschappentrolleys hebben de Playmarket trolleys vier wielen die zorgen voor een optimale balans. Daardoor zullen de trolleys niet omvallen als ze worden losgelaten. Aan werkelijk alles heeft het merk gedacht bij het ontwerpproces. Daarom heeft iedere trolley een apart koelvak voor producten die in de diepvries of koelkast moeten. Zo blijven vlees en diepvriesgroente koel tot ze thuis in de diepvries worden gestopt. Deze en andere details laten maar al te goed zien hoe zorgvuldig de Playmarket trolleys worden ontworpen.

Kleurrijke boodschappentrolleys

De boodschappentrolleys van Playmarket vallen goed op in de supermarkt! Er is namelijk keuze uit verschillende kleuren. Variatie ten top, want er kan gekozen uit zwart, bruin en andere neutrale kleuren of rood, paars en blauw. Natuurlijk is niet alleen het exterieur belangrijk bij een trolley. Daarom zijn de boodschappentrolleys van Playmarket ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. De handvatten en wielen zorgen ervoor dat de trolleys optimaal te vervoeren zijn. Ook is het interieur uit de tas te halen, zodat deze gewassen kan worden. Dit is erg handig voor het geval een fles saus of shampoo onverhoopt een keer lekt. Klap de trolley na gebruik in en berg deze compact op in de auto of kast.

Shop Playmarket trolleys online

De trolleycollectie van Playmarket bestaat uit verschillende trolleys uit de populaire Go Up serie. Kies een favoriete kleur en bestel deze eenvoudig online op Travelbags.nl.