Playmarket

Maak je geregeld een uitstapje, bezoek je de markt of ga je lopend naar de supermarkt? Dan is een boodschappentrolley van Playmarket de oplossing. De boodschappentrolleys zijn voorzien van grote wielen, waardoor ze rechtop blijven staan en er veel boodschappen in passen.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Playmarket collectie

Playmarket combineert innovatie, design en fashion voor het maken van unieke boodschappentrolleys. Ieder product dat door het merk gemaakt wordt, maakt het dagelijks leven een tikkeltje makkelijker. Eén van de populairste series, is de serie Go Up.

Lichtgewicht boodschappentrolleys

De boodschappentrolleys van Playmarket zijn zeer geliefd bij het publiek. Dat is helemaal niet verwonderlijk want de trolleys hebben allerlei top eigenschappen. Zo zijn ze licht in gewicht, waardoor ze makkelijk te vervoeren zijn door mensen van allerlei leeftijden. De trolley is zowel achter je aan te trekken als vooruit te duwen. Zo kan deze bijvoorbeeld ook als steun bij het lopen gebruikt worden door ouderen. Stoepranden zijn geen enkel probleem dankzij de grote, soepele wielen. Playmarket heeft aan alles gedacht en de trolleys voorzien van een apart koelvak. Zo blijven producten die in de koelkast of diepvries moeten onderweg lekker koel. Na gebruik kan de trolley in een handomdraai worden ingeklapt en worden opgeborgen in de auto of thuis in de kast.

Bestel Playmarket boodschappentrolleys online

Op zoek naar een praktische, lichtgewicht boodschappentrolley? Zoek dan niet verder, de Playmarket trolleys voldoen aan allerlei eisen. Neem bijvoorbeeld de populaire Go Up trolley. Deze is lichtgewicht, soepel te vervoeren en heeft een sportieve uitstraling. De Playmarket trolleys zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar op Travelbags.nl. Bekijk de collectie en shop deze functionele trolleys eenvoudig online op Travelbags.nl. De bestelling wordt zo snel mogelijk ingepakt en vervolgens gratis verzonden. Vragen over het assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Ook voor advies of vragen met betrekking tot de garantie op producten staat de klantenservice medewerkers klaar!