Pick & Pack rugzakken

De allerleukste, vrolijkste en stoerste kinderrugzakken vind je in de collectie van Pick & Pack! De Pick & Pack rugzakken zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes en zijn ideaal voor het meenemen van de (kleine) dagelijkse spullen naar school of het logeren. Ontdek snel de vrolijke kinderrugzakken van Pick & Pack bij Travelbags. 

1 - 36 van 43 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Pick & Pack

De kleurrijke tassen het Zweedse merk Pick & Pack zijn voor de allerkleinsten. Het merk is begonnen in 2008 en werd al heel snel een groot succes. Niet heel gek als je kijkt naar de leuke en creatieve rugzakken van Pick & Pack.

Pick & Pack rugzakken

De rugzakken van Pick & Pack worden gekenmerkt door de opvallende designs. De ontwerpen gaan van astronauten naar dieren, en dat allemaal in verschillende formaten. Zo kun jij ongeacht hoe groot je kleine is de perfecte tas voor hem of haar vinden. Kinderen groeien enorm, daarom kun je de schouderbanden van een Pick & Pack rugtas verstellen waardoor je er langer plezier van zult hebben. De rugtassen beschikken over verschillende vakken zodat alle spullen makkelijk en georganiseerd mee op reis kunnen.

Pick & en Pack rugzakken bij Travelbags

Een Pick & Pack rugtas bestel je eenvoudig en snel bij Travelbags. Zo is jou kleine helemaal ready om naar school te gaan en de show te stelen met de leuke design. Toch nog een vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder.