Pacsafe tassen

Met een tas van Pacsafe ben je verzekerd van een veilig gevoel. Deze anti-diefstal tassen zijn onder andere voorzien van RFID-beveiliging, snijbestendig materiaal, waterdichte ritsen en kabels. Op deze manier neem je al je eigendommen veilig en onbezorgd mee van A naar B. Ontdek de veelzijdige collectie tassen van Pacsafe online bij Travelbags.nl.

1 - 4 van 4 artikelen

Aanbevolen

Pacsafe tas kopen? 

Op zoek naar een anti-diefstal tas waarmee jij veilig en onbezorgd mee op pad kan? Ontdek dan de veelzijdige collectie tassen van Pacsafe! Pacsafe is gespecialiseerd in het produceren van anti-diefstal tassen! Het merk is in 1998 opgericht door twee Australiërs die vanuit hun eigen ervaring hebben ontdekt dat veilig reizen een must is! Je moet tijdens elk avontuur kunnen genieten van de reis, zonder je je zorgen hoeft te maken of je spullen wel veilig zijn. De tassen van Pacsafe hebben daar verandering in gebracht. De collectie van Pacsafe bestaat onder andere uit tassen, rugzakken, reistassen, laptoptassen, mondkapjes en crossbody tassen. 

Anti-diefstal tassen van Pacsafe

De veelzijdige collectie tassen van Pacsafe zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten en kleuren. Zo zijn de tassen zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een rugzak voor dagelijks gebruik, naar het werk of school: de tassen van Pacsafe zijn geschikt voor elke gelegenheid! Wat maakt een Pacsafe tas nu zo veilig? De tassen zijn voorzien van onder andere kabels, gespen, snijvast materiaal, RFID-beveiligingsvakken en waterdichte ritsen. Zo weet je zeker dat je persoonlijke eigendommen makkelijk en veilig mee kan nemen wanneer je op pad bent. Zakkenrollers kunnen door deze innovaties niet te werk gaan! Kortom, met Pacsafe ben je veiliger dan ooit. 

Pacsafe tassen online kopen bij Travelbags.nl

De tassen van Pacsafe zijn online verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Ga onbezorgd en veilig op pad met een Pacsafe tas! Heb je een vraag over een Pacsafe tas? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Ga veilig op pad, kies voor Pacsafe!