Pacsafe laptoptassen

Met een Pacsafe laptoptas ga je zonder zorgen naar je zakelijke afspraak of college. De laptoptassen zijn voorzien van een slimme anti-diefstal technologie en bieden een maximale veiligheid. De laptoptassen zijn onder andere voorzien van RFID-beveiliging, staaldraad en snijbestendig materiaal. Ontdek de veelzijdige collectie laptoptassen van Pacsafe online bij Travelbags.nl en neem je laptop veilig en beschermd mee van A naar B! 

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Pacsafe laptoptas kopen? 

Op zoek naar een anti diefstal laptoptas? Ontdek dan de veelzijdige collectie laptoptassen van Pacsafe! Pacsafe is opgericht in 1998 door twee Australiërs die door hun eigen reiservaring tot de conclusie kwamen dat het reizen vooral veiliger moest. Niets is belangrijker dan genieten tijdens je elk avontuur, groot of klein. Met innovatieve anti-diefstal technologieën weet je zeker dat je overal veilig en onbezorgd naartoe kan! De collectie van Pacsafe bestaat rugzakken, reistassen, damestassen, crossbody tassen en laptoptassen. 

Pacsafe, anti-diefstal reistassen

Ook wanneer je veilig en onbezorgd naar je zakelijke afspraak wil heeft Pacsafe een laptoptas voor jou in de collectie! De laptoptassen van Pacsafe zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn net zoals de totaalcollectie van het merk ontworpen om zo veilig mogelijk op pad te gaan. De laptoptassen zijn voorzien van slimme innovaties, zodat je altijd veilig je spullen kan meenemen van A naar B. Zo zijn de tassen voorzien van kabels, gespen, RFID-beveiligingsvakken en snijvast materiaal. Ook zijn de laptoptassen voorzien van extra beveiligde ritsen, staaldraad en banden, zodat zakkenrollers niet te werk kunnen gaan. Kortom, alles aan de tassen van Pacsafe is doordacht! Naast innovatie en vakmanschap, staat ook technologie hoog in het vaandel bij het merk. Pacsafe luistert naar de wensen en behoeften van de reiziger van nu en weet ik goed op in te spelen!  

Pacsafe laptoptassen shop je eenvoudig bij Travelbags.nl

De anti diefstal laptoptassen van Pacsafe shop je eenvoudig en snel bij Travelbags.nl. De laptoptassen zijn geschikt voor het werk, school of in het dagelijks leven. Ontdek de uitgebreide collectie en ga veilig en onbezorgd op reis met Pacsafe.