Mutsaers Tassen

Wat de tassen van Mutsaers zo uniek maakt, is dat ze allemaal in Nederland, in Kaatsheuvel, worden geproduceerd. Elke tas wordt daar met de hand gemaakt. Van stijlvolle crossbodytassen tot aktetassen, je vindt ze in de Mutsaers tassen collectie bij Travelbags.

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Mutsaers

Het Nederlandse familiebedrijf Mutsaers in opgericht in 1962. Elk exemplaar wordt met zorg met de hand vervaardigd vanuit hun eigen ambachtelijke werkplaats in Kaatsheuvel. Als enige lederfabrikant in Nederland staat dit familiebedrijf voor kwaliteit en stijl in tassen. Vakmanschap is daarom ook heel belangrijk voor het merk. De collectie van Mutsaers bestaat uit werktassen, aktetassen en dokterstassen. Deze prachtige, tijdloze tassen zijn vervaardigd van hoogwaardig leer en gaan jarenlang mee.

Leren tassen van Mutsaers

Alle tassen van Mutsaers zijn vervaardigd van leer dat in Italië gelooid is en vervolgens naar Nederland komt om tot deze stijlvolle tassen verwerkt te worden. Dit maakt de tassen niet alleen uniek, maar garandeert ook een uitstekende kwaliteit, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van een Mutsaers tas. Daarnaast wordt leer met de jaren ook alleen maar mooier en unieker omdat het ‘leeft’. De meeste tassen zijn voorzien van een laptopvak, waardoor ze ideaal zijn voor werk, en dankzij hun stijlvolle uitstraling maak je overal een goede indruk. Heb je jouw nieuwe tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig bij Travelbags, officieel dealer van Mutsaers.