Mutsaers Laptoptassen

Ontdek de stijlvolle laptoptassen van het Nederlandse merk Mutsaers. Vervaardig in Nederland met oog voor kwaliteit en vakmanschap zul je jaren genieten ven een Mutsaers laptoptas. Ontdek hier de collectie online.

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Mutsaers

Het Nederlandse familiebedrijf Mutsaers, opgericht in 1962, staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit in de wereld van tassen. Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd in hun eigen ambachtelijke werkplaats in Kaatsheuvel. Als enige lederfabrikant in Nederland heeft dit familiebedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en stijl in tassen. Alle tassen zijn tijdloos en vervaardigd van hoogwaardig leer, waardoor ze jarenlang meegaan.

Stijlvolle laptoptassen van Mutsaers

Alle laptoptassen van Mutsaers zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Dit leer wordt gelooid in Italië en vervolgens verwerkt in de Nederlandse leerfabriek in Kaatsheuvel. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan vakmanschap, kwaliteit en design. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van je aankoop. De laptoptassen zijn uitgerust met een laptopvak, zodat je je laptop veilig overal mee naartoe kunt nemen. Bestel jouw Mutsaers laptoptas eenvoudig en snel online bij Travelbags, dé tassenspecialist.