Mutsaers

Mutsaers is al meer dan 55 jaar een begrip in de ledewarenwereld. Het Nederlandse familiebedrijf Mutsaers produceert met veel passie en beleving karaktervolle tassen. Elke tas wordt met de hand gemaakt in eigen werkplaats in Kaatsheuvel.

1 - 18 van 18 artikelen

Aanbevolen

Mutaers collectie

Lang geleden, toen de treinen nog op tijd reden liepen alle conducteurs en machinisten met een Mutsaers tas. Het Nederlandse merk Mutsaers is opgericht in 1962 en momenteel staat de derde generatie aan het roer. Elke tas wordt met de hand gemaakt, vanuit hun eigen werkplaats in Kaatsheuvel. Op dit moment zijn zij de enige leerfabrikant in Nederland. Het familiebedrijf vindt kwaliteit en stijl van tassen namelijk het belangrijkste wat er is. Vakmanschap staat bij het merk ook hoog in het vaandel. De collectie van Mutsaers bestaat onder andere uit werktassen, aktetassen en dokterstassen. Deze prachtige, klassieke tassen zijn gemaakt van het beste leersoort en gaan jarenlang mee!

Leren Mutsaers tassen: Kwaliteit & stijl

De ontwerpen van de Mutsaers tasen zijn stijlvol, klassiek en elegant. De leren Mutsaers tassen zijn zeer geschikt om te gebruiken als aktetas, werktas of dokterstas. De tassen worden allemaal in Nederland gemaakt van topkwaliteit Italiaans leer. Jarenlang werkt Mutsaers samen met een vaste leerlooierij in Italië, waarmee zij gegarandeerd zijn van het beste en mooiste leder.Het leer is namelijk gelooid met plantaardige extracten en vervolgens afgewerkt met natuurlijke oliën. Ze gebruiken alleen de toplaag van het leer, dat is het mooiste en ruikt het lekkerst. Vakmanschap heeft het merk hoog in het vaandel. Iedere tas wordt dan ook in Nederland met de hand gemaakt in hun eigen werkplaats in Kaatsheuvel. Vanuit daar en met hun gevoel voor stijl kunnen ze de mooiste, meest authentieke en karaktervolle tassen produceren. Dit is kenmerkend voor Mutsaers. Om een uniek kijkje achter de schermen te bieden stelt de familie hun atelier en fabriek open en hebben ze zelfs een Experience Store geopend. Elke dag streven ze ernaar om de perfecte tas te maken!

De kwaliteit van Mutsaers vind je bij Travelbags

De Mutsaers aktetassen zijn perfect om te gebruiken naar je werk. Je laptop, smartphone en overige benodigdheden neem je moeiteloos mee in een van deze leren tassen. Omdat deze stijvolle tassen gemaakt zijn van de beste leersoorten, zijn ze stevig en gaan jarenlang mee. Bij Travelbags vind je een ruim aanbod artikelen van het karaktervolle merk Mutsaers. Met een ruime keuze in ontwerpen en kleuren, zit er vast een favoriet voor je bij. één ding is zeker: de tassen zijn allen voorzien van het beste en mooiste leer uit Italië. Houd onze website goed in de gaten voor de nieuwste tassen en lederwaren van dit bijzondere merk. Veel plezier met het uitzoeken van je favoriete aktetas!