MÔSZ

De trolleys van MÔSZ zijn ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. Met oog voor elegante design en de focus op functionaliteit zijn de trolleys gemaakt voor de moderne vrouw. Of je nu kiest voor een opvallende kleur of print, of de voorkeur geeft aan een meer ingetogen effen kleur, in de MÔSZ trolleycollectie vind je altijd een stijl die bij jou past. Ontdek de MÔSZ trolley collectie online bij Travelbags.

1 - 18 van 18 artikelen

Aanbevolen

MÔSZ

In 2020 is het tassenlabel MŌSZ opgericht door Denise, een gedreven en hardwerkende moeder die haar jeugddroom waarmaakte door haar eigen merk op te richten. Met jaren ervaring in de tassenindustrie en een grote passie voor reizen, ontstond het idee om een assortiment tassen te ontwikkelen dat perfect zou aansluiten bij de levensstijl van moderne vrouwen. Later werd de collectie uitgebreid met onder andere koffers en MŌSZ-portemonnees, allemaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vrouw. MŌSZ staat voor eigentijdse ontwerpen en functionaliteit, en biedt accessoires die de moderne vrouw helpen haar drukke leven makkelijker te maken.

Trolleys van MÔSZ

Met een trolley van MÔSZ kies je niet alleen voor comfort maar ook voor stijl. MÔSZ ontwerp trolleys die gekenmerkt worden door eigentijds design en functionaliteit. Zo wil MÔSZ de moderne vrouw met een druk leven helpen. De trolleys vind je in verschillende formaten en kleuren zodat er voor iedereen een koffer is die bij jou past. Kies je voor een opvallende roze kleur of panterprint of voor een minder opvallende beige koffer? Ontdek de grote collectie.

MÔSZ trolleys shoppen

Heb je jouw nieuwe MÔSZ trolley gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Travelbags, dé officiële dealer van MÔSZ. Bij ons kun je terecht voor advies en antwoorden op je vragen. Naast de trolley collectie biedt Travelbags ook een uitgebreide selectie MÔSZ tassen aan. Ontdek de complete MÔSZ collectie en reis in stijl met hoogwaardige bagage en accessoires.