MÔSZ Tassen

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas, clutch of telefoontasje? Bekijk dan de tassen collectie van MÔSZ. Dit Nederlandse merk ontwerpt functionele en elegante tassen voor de moderne vrouw. Van een opvallend paars telefoontasje tot een minder opvallende zwarte handtas, je vind het in de MÔSZ collectie bij Travelbags.

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

MÔSZ

In het jaar 2020 heeft Denise, een hardwerkende moeder, haar jeugddroom verwezenlijkt door het tassenlabel MŌSZ op te richten. Met een veel ervaring in de tassenindustrie en een grote liefde voor reizen, ontstond het idee om een reeks tassen te ontwikkelen die naadloos aansluit bij de levensstijl van de moderne vrouw. In de loop der tijd is de collectie uitgebreid met onder andere koffers en MŌSZ portemonnees, allemaal ontworpen met het oog op de behoeften van de hedendaagse vrouw. MŌSZ staat voor eigentijds, stijl en functionaliteit, en biedt hoogwaardige accessoires die de moderne vrouw in haar drukke leven ondersteunen.

Tassen van MÔSZ

De veelzijdige tassencollectie van MÔSZ omvat onder andere crossbodytassen, schoudertassen en telefoontasjes. Deze tassen zijn gekenmerkt door hun aandacht voor functionaliteit en eigentijds design. Voor MÔSZ staat centraal dat al hun tassen voldoen aan de behoeften van moderne vrouwen. Dit betekent dat de tas comfortabel in gebruik moet zijn en door stijlvolle ontwerp je outfit compleet maakt. De MÔSZ-tassen zijn vervaardigd van leer, wat niet alleen een stoere uitstraling geeft, maar ook garant staat voor jarenlang plezier van je aankoop.

MÔSZ Tassen bij Travelbags

Shop jouw MÔSZ tas eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van MÔSZ kun je bij ons terecht voor vragen en advies. Naast deze mooie tassen collectie vind je bij Travelbags ook de stijlvolle MÔSZ koffers collectie.