MÔSZ Koffers

Met een koffer van MÔSZ maak je een bewuste keuze voor een betrouwbare én stijlvolle reisgezel. In de uitgebreide koffer collectie van MÔSZ vind je diverse kleuren en prints die jouw reisbagage een vleugje elegantie geven. De koffers zijn zorgvuldig ontworpen met de moderne vrouw in gedachten, waarbij stijl en functionaliteit centraal staan.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

MÔSZ

In 2020 werd het tassenlabel MŌSZ opgericht door Denise, een gedreven en hardwerkende moeder die haar jeugddroom verwezenlijkte door haar eigen lijn van handtassen te creëren. Met haar uitgebreide ervaring in de tassenindustrie en een diepgaande liefde voor reizen, ontstond het idee om een tassenreeks te ontwikkelen die perfect zou aansluiten bij de moderne vrouw. Vervolgens is de collectie uitgebreid met onder andere koffers en MŌSZ portemonnees. Allemaal gericht op de behoeften van de moderne vrouw.

Stijlvolle koffers van MÔSZ

In de diverse koffercollectie van MŌSZ vind je niet alleen verschillende kleuren en prints aan, maar ook verschillende formaten. Zo heb je de keuze tussen een MŌSZ handbagagekoffer en een grotere ruimbagagekoffer. Alle koffers zijn vervaardigd van robuust en lichtgewicht polycarbonaat/ABS-materiaal, dat jouw bagage optimaal beschermt tegen stoten tijdens jouw reis. De koffers van MŌSZ zijn met uiterste zorg ontworpen, met aandacht voor zowel stijl als functionaliteit.

MÔSZ koffers bij Travelbags

Shop jouw nieuwe koffer eenvoudig bij Travelbags, de online koffer specialist. Naast de elegante koffer collectie kun je bij ons ook terecht voor eigentijdse MŌSZ tassen. Als officieel dealer kun je bij Travelbags terecht voor vragen en advies. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.