Lipault reistassen

Er fashionable uitzien en een stevige reistas aan de hand hebben? Bekijk de collectie van Lipault! Dit Franse merk is hét merk voor stijlvolle reistassen met een vernieuwde stijl en gewaagde kleuren. Naast dat de koffers er supertof uitzien, zijn ze ook nog heel handig. Bekijk de hele collectie reistassen van Lipault bij Travelbags!

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Lipault
Geschikt voor aantal kg
2 of 4 wielen
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

Over Lipault

Kleurrijke tassen, koffers en accessoires; dat is waar Lipault bekend om staat. Het merk heeft de wereld van bagage verrijkt met een vernieuwde stijl en introduceert gewaagde kleuren. Met Parijs als inspiratie wil Lipault je stijl upgraden met de kleurrijke en dynamische collecties. Lipault hecht veel waarde aan verantwoorde productie en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Het merk wil zo lang mogelijk aan je zijde blijven en dit wordt gedaan door de artikelen streng te testen op kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief en duurzame koffer!

Lipault reistassen

Een weekend weg of een lange trip; de reistassen van Lipault maken het vervoeren van jouw bagage een stuk makkelijker. De collectie reistassen bevat duffles en weekendtassen. Een korte trip of weekend weg in het vooruitzicht? Ga dan voor de Lipault Weekender. De duffles zijn verkrijgbaar in twee formaten. Het kleine formaat is perfect te gebruiken als handbagage en de grote duffle is perfect voor een lange reis. Alle reistassen zijn voorzien van stevige handvatten en de duffles hebben ook wielen, waardoor de tassen ook rijdend aan je zijde vervoerd kunnen worden.

Lipault bij Travelbags

De collectie reistassen van Lipault bestaat uit verschillende groottes en kleuren. Kies de tas die het beste bij jou, je outfits en je trip past. De tassen maken je outfit af, maar zijn ook nog superhandig! Mix en match jouw reistas met een van de andere artikelen uit de collectie van Lipault. Ga je liever voor een koffer? Bekijk dan de collectie Lipault koffers.