Lefrik schooltassen

Een gekleurde schooltas, een geprint model of liever een rustige tint? Lefrik heeft het allemaal! Deze duurzame schooltassen zijn perfect om al je spullen in mee te nemen en maken je schooldagen net wat leuker. Naast dat ze erg stijlvol zijn, zijn de rugzakken gemaakt van hoge kwaliteit en innovatieve materialen. Zo maak je niet alleen een verantwoorde keuze maar zie je er ook nog supertof uit!

1 - 36 van 38 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Lefrik: een duurzame schooltas

Stijlvolle en duurzame rugzakken van hoge kwaliteit die zijn gemaakt van innovatieve materialen, dat is hoe Lefrik het best te omschrijven is. De tassen zijn namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen die worden verwerkt tot RPET-stoffen. Het gebruiken van gerecyclede stoffen vermindert het verbruik van fossiele brandstoffen en dat sluit goed aan bij de missie van Lefrik: inzetten voor duurzaamheid en een positieve impact maken op de mens en de planeet.

Lefrik schooltassen bij Travelbags

Door weer en wind naar school toe, met de schooltassen van Lefrik is dat geen probleem! Deze schooltassen zijn namelijk 100% waterdicht en licht van gewicht. De tassen dragen comfortabel en zijn voorzien van verstelbare schouderbanden zodat ze bij iedereen goed zitten. Veel van de schooltassen van Lefrik hebben een geïntegreerd laptopvak zodat jij je laptop altijd veilig kan vervoeren. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor andere spullen zoals je boeken, een etui, agenda en een lunchbox. Ben je op zoek naar een opvallende rugzak of juist een rustig model? Lefrik heeft het! Bekijk de schooltassen collectie van Lefrik bij Travelbags en maak je schooldagen nóg leuker.