Wat zijn de Condor handbagage afmetingen?

Mag je bij een vlucht van Condor een handbagage koffer meenemen? En hoe groot en zwaar mag je handbagage dan zijn? Mag je daarnaast ook nog ook ruimbagage meenemen, of is alleen handbagage toegestaan? Condor heeft een paar regels voor het reizen met zowel handbagage als ruimbagage. Op deze pagina leggen we je graag uit wat deze regels zijn, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan op de luchthaven.

Handbagage regels Condor: afmetingen en gewichten

Vlieg je met Condor? Dan is de toegestane handbagage wat je mag meenemen afhankelijk van vele verschillende factoren. Voor korte en lange trajecten volgende onderstaande handbagage regels:

Een kleine tas met de maximale afmeting van 40 x 30 x 10 cm mag je altijd meenemen, mits je aan het gewicht houdt van maximaal 8 kg bij Economy Light en Economy Classic tickets. Bij Economy Best en Business Class 10 kg. Naast de afmetingen voor de kleine tas mag je bij Economy Classic, Economy Best en Business Class ook gratis handbagage koffer meenemen met de maximale afmetingen van: 55 x 40 x 20 cm. Bij Business Class is het zelfs mogelijk om twee bagagestuks mee te nemen mits je niet over de 10 kg grens gaat met één koffer en de andere niet over de 6 KG grens. Bijbetalen voor een handbagagekoffer voor Economy Light is 8 uur voor vertrek mogelijk. De prijs verschilt per traject.

Condor Handbagageregels samengevat:

Kleine tas max. afmetingen:             40 x 30 x 10 cm
Handbagage max. afmetingen:         55 x 40 x 20 cm
Economy Light gewicht: max. 8 kg
Economy Classic gewicht: max. 8 kg
Premium Economy gewicht: max. 10 kg
Business Class gewicht:    max 16 kg (één stuk bagage max. 10 kg)

Top 10 populairste Condor Handbagage koffers

Maak een keuze uit deze 10 populairste handbagage koffers voor je vlucht met Condor