Verzendkosten & Levertijden

Bij Travelbags worden alle bestellingen vanaf €39,- gratis verstuurd binnen Nederland en België. Is je bestelling lager dan €39,- dan brengen wij 2,95 verzendkosten in rekening. 

Voorradige artikelen

Wij hanteren de onderstaande levertijden voor voorradige artikelen.

Nederland:
​Maandag t/m vrijdag en zondag: Voor 22:59 besteld, volgende dag in huis
Zaterdag: Voor 23:59 besteld, maandag in huis

België:
In Belgie is de levertijd 1-2 werkdagen 

De levertijd en het bezorgmoment van de bestelling kun je terug vinden in de orderbevestiging. Wij doen ons uiterste best om op het afgesproken bezorgmoment je bestelling te bezorgen, helaas kunnen wij dit niet altijd garanderen. 

Langere levertijd

Wij hebben een beperkt assortiment wat in bestelling staat bij onze leveranciers. Dit kan betekenen dat er een langere levertijd op jouw bestelde artikel zit. In dit geval is de levertijd 2-5 dagen of 3-7 dagen, afhankelijk van het merk en het product. Langere levertijden wordt duidelijk aangegeven bij producten. Deze producten leveren wij meestal ruim binnen deze dagen. 

Bestel je meerdere producten en zitten hier producten tussen met een levertijd, dan wachten wij met verzenden tot de bestelling compleet is om zo het milieu zo min mogelijk te belasten met extra (deel)zendingen.

Op feestdagen kunnen de levertijden afwijken. De levertijd wordt altijd vermeld op de website en bij ieder product boven de winkelwagen button.

Ben je op het moment van afleveren niet thuis? Dan zal DHL het pakket afleveren bij je buren. Mocht afleveren bij de buren niet lukken, dan wordt het pakket naar een van de dichtsbijzijnde afhaalpunten gebracht.

Terug naar klantenservice