Apple Pay

Bij Travelbags bieden wij ook de mogelijkheid om met Apple Pay te betalen. Apple Pay is de betaaldienst van Apple en maakt het betalen heel eenvoudig. Je kunt betalen met je iPhone vanaf het model iPhone 5 en met alle Apple smartwatches. Om Apple Pay te gebruiken, dien je deze dienst toe te voegen via de app van je bank, indien jouw bank samenwerkt met Apple.

Dankzij Apple Pay is betalen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft alleen maar je iPhone of Apple Watch voor de betaalautomaat te houden, en de betaling is voltooid. Dit werkt op dezelfde manier als contactloos betalen, maar zonder dat je je betaalpas tevoorschijn hoeft te halen.

Met Apple Pay kun je zowel in winkels als online contactloos betalen. Het werkt net zoals contactloos betalen, maar zonder de fysieke betaalpas. In de winkel houd je gewoon je iPhone of Apple Watch bij de betaalterminal, bevestig de betaling met een eenvoudige tik of je glimlach, en je aankoop is voltooid. Je kunt meerdere kaarten toevoegen aan je Wallet en zo met verschillende kaarten betalen via Apple Pay, helemaal naar jouw wens.