Kidzroom

Naast de vrolijke kindertassen voor de allerkleinsten, heeft Kidzroom ook diverse tassen in de collectie zitten voor volwasssen. De kindertassen zijn vrolijk en hebben de leukste prints waar kinderen dol op zijn. De tassen voor volwassen zijn daarentegen praktisch, stijlvol en ideaal om te gebruiken als luiertas.

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Kidzroom collectie

De kindertassen van Kidzroom zijn vrolijk en praktisch in gebruik. Met een vrolijk of een grappig design kunnen de allerkleinsten hun schoolspullen meenemen tijdens de dagelijkse schooldag. Een rugzak van Kidzroom kan zonder moeite op de rug gedragen worden dankzij het praktische formaat. 

Kidzroom luiertassen

Kidzroom heeft naast de vrolijke kindertassen voor de allerkleinsten, ook praktische luiertassen in de collectie. De luiertassen van Kidzroom zijn praktisch, stijlvol en ideaal voor het meenemen van de spullen van de allerkleinsten. Dankzij de ideale opbergmogelijkheden van de tassen is het geen probleem om de babyspullen in te vervoeren. De collectie Kidzroom is verkrijgbaar in verschillende modellen en tijdloze kleuren. De tassen hebben een trendy, moderne uitstraling. Ga je liever voor een praktische rugzak als verzorgingstas? Geen probleem! Kidzroom heeft naast praktische handtassen, schoudertassen ook rugzakken in de collectie.

Kidzroom tassen online bestellen

Zowel de praktische verzorgingstassen voor ouders als de vrolijke kindertassen van Kidzroom zijn verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Kies een favoriet model die bij jou en de allerkleinste past en ga samen stijlvol op pad. Veel plezier met shoppen!