Herschel schooltassen

Voor schooltassen met een vintage-uitstraling moet je zeker bij het merk Herschel zijn.

1 - 36 van 83 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Schooltassen van Herschel Supply Co.

In het jaar 2009 is het merk Herschel Supply Co. opgericht door Lyndon en Jamie Cormack. De naam Herschel komt van het gelijknamige plaatsje in Canada, waar drie generaties van de familie zijn opgegroeid. Op dit moment is het bedrijf Herschel Supply Co. gevestigd in de plaats Vancouver. Tegenwoordig staat het jonge merk bekend om de collectie reisartikelen, tassen, rugzakken en accessoires met details uit het verleden. De details zorgen ervoor dat de producten een vintage look and feel hebben, maar niet als ouderwets worden ervaren.

Tijdloze en functionele schooltassen van Herschel

Het wereldwijde merk Herschel Supply Co. weet altijd met een verfrissende collecties te komen die zowel tijdloos als functioneel zijn. Vooral over de afwerking van de tijdloze modellen is goed nagedacht. De ruime collectie Herschel rugzakken en messengers zijn perfect te gebruiken voor schoolgaande jeugd. Dit omdat de tassen altijd van een zodanig goede kwaliteit zijn door het stevige en vernieuwende materiaalgebruik. Daarnaast beschikken ze over verschillende opbergvakken, zodat schoolbenodigdheden comfortabel te vervoeren zijn. De populairste schooltassen zijn toch wel de Herschel Retreat, Herschel Little America, Herschel Classic, Herschel Heritage en de Herschel Settlement.

Herschel schooltassen online bij Travelbags.nl

De veelzijdige collectie Herschel schooltassen zijn beschikbaar in diverse designs en kleuren, zodat er voor iedereen wel een favoriet model te vinden is. De multifunctionele ritsvakken en insteekvakken waarover de meeste modellen beschikken zijn handig in gebruik. Daarnaast zijn er ook modellen met laptopvak, zodat een laptop veilig vervoerd kan worden naar school. Het gevoerde rugpaneel en de gevoerde schouderbanden zorgen dat een rugzak van Herschel comfortabel gedragen kan worden. Bestel snel eentijdloze Herschel Supply Co. metgezel voorzien van prachtige details met een vintage look bij Travelbags.nl. Bovendien biedt Travelbags.nl een jaar garantie als officiële dealer van Herschel.