Hedgren

Bij Hedgren willen zij dat jij vrij kan bewegen. Het bedrijf wil je hierbij helpen door essentiële tassen en reisuitrusting te maken met slimme functionaliteiten. Niet alleen staat functionaliteit hoog in het vaandel, ook is er veel aandacht voor ontwerp. Ontdek de Hedgren rugzakken, laptoptassen en koffers.

73 - 108 van 153 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Hedgren

Het Belgische merk Hedgren werd in 1993 opgericht door Xavier Kegel. Sinds de oprichting heeft het merk zich razendsnel een weg gebaand naar de wereldwijde markt van tassen en reisaccessoires. De naam Hedgren vindt zijn oorsprong in de geliefde grootmoeder van Xavier, namelijk Elisabeth Hedgren. Haar nuchtere karakter, ruimdenkende geest en passie voor intuïtief design vormen het DNA van het merk Hedgren. Het ultieme doel van dit merk is duidelijk: waar je ook gaat, Hedgren staat bij je. Zoals ze zelf zeggen: "Wij zijn jouw meest loyale, betrouwbare en enthousiaste reisgenoot."

Hedgren tassen

Ontdek de uitgebreide collectie tassen en rugzakken van Hedgren, die zich onderscheiden door hun oog voor afwerking en bovenal hun focus op functionaliteit. Hedgren is jouw perfecte reispartner, ongeacht je bestemming. Of je nu op een avontuurlijke reis gaat, werkt, of naar school gaat, Hedgren heeft een koffer of rugzak die aan jouw behoeften voldoet.

Veel van de rugzakken zijn uitgerust met speciale laptopvakken, waardoor je je laptop veilig en gemakkelijk kunt meenemen. Daarnaast heeft Hedgren een  grote collectie aan crossbodytassen, heuptassen en schoudertassen voor diverse gelegenheden. Bij Hedgren draait alles om jouw comfort en gemak. Je nieuwe Hedgren tas is eenvoudig te vinden en te bestellen bij Travelbags, dé online specialist in hoogwaardige tassen en accessoires.