Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Gregory

Op zoek naar een stevige backpack die perfect op jouw lichaam aansluit zodat deze meegenomen kan worden tijdens het hiken, backpacken of reizen? Dan zijn de backpacks van Gregory hier perfect voor. Bekijk volledige aanbod backpacks online bij Travelbags.nl

27 artikelen
Aanbevolen

Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Gregory backpacks

De rugtassen van Gregory zijn zo ontworpen, dat ze altijd goed aansluiten op het lichaam, waardoor je geen rug- of schouderklachten kunt krijgen. De backpacks zijn er in verschillende uitvoeringen zodat er voor elke gewenste activiteit een geschikte rugzak is. Waar er bij backpackers een grote backpack gewenst is om alle eigendommen voor de komende weken mee te nemen, is het voor hikers fijn om een kleiner model mee te kunnen nemen tijdens hun tocht. Hoe groot of klein de tas ook is, de tassen van Gregory zitten altijd goed.

Speciaal aangepast aan lichaamsbouw

Een backpack moet goed zitten vindt Gregory, speciaal daarom zijn de tassen aangepast aan het mannen- en vrouwenlichaam. Daar waar een man biologisch gezien bredere schouders heeft en een vrouw vrouwelijke vormen heeft, is dit ook terug te vinden in de rugtassen. Op die manier is er onderscheid gemaakt in de tassen en sluiten deze goed aan op het lichaam. Een goede aansluiting van de tas is belangrijk om zo het draagcomfort te kunnen garanderen. 

Ecologische voetafdruk

Het merk Gregory geeft om het milieu en dit is terug te vinden in de ecologische voetafdruk per tas van het merk. De tas is gedeeltelijk gemaakt uit gerecycled materiaal en is ultra stevig waardoor deze lang meegaat. Op deze manier komen kwaliteit en milieu goed samen. Bekijk het volledige aanbod van Gregory op Travelbags.nl. Vandaag besteld is de eerstvolgende werkdag in huis. Gratis verzending bij een bestelling vanaf 20euro.