Gigi Fratelli laptoptassen

Gigi Fratelli laptoptassen zijn elegante exemplaren, speciaal ontworpen voor zakelijke dames.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de stijlvolle laptoptassen van Gigi Fratelli

De collectie van Gigi Fratelli bestaat uit kleurrijke laptoptassen, businessbags en damestassen met bijpassende portemonnees. Het ontwerpproces van een Gigi Fratelli tas begint altijd van binnenuit. Er wordt gekeken naar wat dames nodig hebben aan de binnenkant van de tas, zodat ze dagelijkse benodigdheden georganiseerd mee kunnen nemen. Dit maakt tassen van Gigi Fratelli erg praktisch door o.a. ritssluitingen, keystrings, laptopvakken, smartphone vakjes en nog veel meer opbergmogelijkheden. Als de binnenkant van de de tas besloten is, wordt de tas eromheen ontworpen.

Gigi Fratelli laptoptassen

"Van binnenuit ontworpen" is dan ook de typische aanpak van Gigi Fratelli. Dit maakt de laptoptassen uitermate praktisch. De kleurrijke en vrouwelijke laptoptassen voor dames zijn stuk voor stuk gemaakt van Italiaans leer van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zul jij jarenlang plezier hebben van je Gigi Fratelli laptoptas. De businessbags zijn allemaal voorzien van een speciaal laptopvak waardoor jij je laptop veilig kunt vervoeren naar je werkplek. De Gigi Fratelli laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten wat ze geschikt maken voor het meenemen van een 13" of 15" laptop.

Shop de Gigi Fratelli business bags collectie online bij Travelbags.nl

Gigi Fratelli laptoptassen zijn kwalitatieve laptoptassen met een tijdloos design wat ze een goede investering maken. Laptoptassen waar je absoluut op dagelijkse basis, jarenlang plezier van zult hebben. Bij Travelbags.nl is een grote collectie Gigi Fratelli laptoptassen in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Bestel eenvoudig en snel jouw favoriet!