FMME Tassen

FMME, het Nederlandse merk dat precies op de wensen en behoeften van de vrouwelijke businessvrouw weet in te spelen met een prachtige collectie (business)tassen! De collectie van FMME bestaat onder andere uit stijlvolle en vrouwelijke businesstassen, rugzakken, tassen en bijbehorende portemonnees. Met een FMME tas kom je in stijl aan op je zakelijke afspraak. Ontdek de nieuwste FMME tassen nú online bij Travelbags.nl. 

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

FMME Tas kopen? 

FMME heeft een uitgebreide collectie boordevol stijlvolle (zakelijke) tassen en portemonnees met een luxe uitstraling. FMME. staat voor het vrouwelijke, de punt erachter staat voor het einde van de zoektocht naar mooie, vrouwelijke business tassen! De collectie van FMME. zit ook boordevol met prachtige, stijlvolle business tassen voor vrouwen. Floor, eigenaresse van dit Nederlandse merk vond dat er verandering moest komen in de zakelijke tassen. Deze waren volgens haar té mannelijk. Tijd voor verandering dus!

Zakelijke en stijlvolle FMME. tassen

De tassen van FMME. zijn zakelijk en vrouwelijk. Er wordt veel aandacht besteedt aan detail, de tassen zijn licht van gewicht en hebben handige features. Stuk voor stuk zijn de FMME. tassen pareltjes! Of je nu op zoek bent naar een zakelijke schoudertas, een rugzak of een praktische handtas: in de collectie van FMME. is er ongetwijfeld een passende tas te vinden! Van basic kleuren tot aan opvallende kleuren, niets is gek! Ook aan trendgevoelige printjes en details is gedacht! FMME. vindt het belangrijk dat je ook van een tas een glimlach op je gezicht krijgt. De tassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je laptop, tablet en overige benodigdheden. De tassen van FMME. zijn gemaakt van leer en worden op een eerlijke manier geproduceerd. 

FMME. tas online shoppen bij Travelbags.nl

In stijl op je zakelijke afspraak verschijnen? Dat kan met een tas van FMME. De collectie van FMME. zit boordevol zakelijke en stijlvolle tassen. Ontdek de veelzijdige collectie van FMME. en ga stijlvol de deur uit! Veel plezier met shoppen.