Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,552 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

FMME.: voor en door vrouwen

Het Nederlandse merk FMME. introduceert tassen die functioneel én stijlvol zijn. Meer heeft de zakelijke vrouw niet nodig.

 

18 artikelen
Aanbevolen

FMME.: vrouwelijk merk

Met modieuze werktassen richt het vrouwelijke merk zich op alle hardwerkende vrouwen. Achter het merk staat een powerteam vol vrouwen die precies weten hoe ze de hedendaagse businessvrouw kunnen voorzien in haar behoeftes. Het merk zet vijf kernwaarden centraal: balans, vindingrijk, kwaliteit, synergie en eerlijkheid. Zij combineert feilloos mode met functionaliteit en werkt alleen maar met de beste leersoorten uit Italië en India. Van tevoren worden deze nauwkeurig uitgekozen en verwerkt. Kenmerkend aan de tassen uit de FMME. collectie is de pink latte binnenkant. Vrouwelijk en overzichtelijk, zodat je alle spullen gauw kunt terugvinden.

FMME. is functioneel en modieus

Het merk vindt dat een businessbag functionele eigenschappen moet hebben. Eigendommen moeten goed opgeborgen kunnen worden en veilig meegenomen kunnen worden. De tassen uit de FMME. collectie beschikken over een RFID-vak, zodat bankpassen beschermt zijn tegen skimmen. Maar, daarnaast moet de tas er ook natuurlijk, mooi en modieus uitzien. Deze wensen sluiten naadloos aan op de behoeftes van de hardwerkende modieuze vrouw! Het vrouwelijke merk denkt hiermee ook aan de reizende vrouw: tassen bevatten een smartsleeve aan de achterkant van de tas en een speciale flessenhouder. Als dit geen functionele werktassen zijn!

Shop de FMME. collectie bij Travelbags.nl

Hardwerkende dames die op zoek zijn naar een functionele en vrouwelijke businessbag zijn bij het nieuwe merk FMME. op Travelbags.nl aan het juiste adres. Het vrouwelijke merk is nu al razend populair en dat is zeker niet gek. De tassen van het merk zijn namelijk functioneel, kwalitatief en modieus. Er zit ongetwijfeld een favoriet voor je tussen! Ga in stijl naar kantoor met een FMME. tas in je hand.