Fjallraven tassen

Fjallraven tassen zijn praktisch, stoer en uiterst geschikt voor dagelijks gebruik.

1 - 22 van 22 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de nieuwste Fjallraven collectie

Het Zweedse merk Fjallraven maakt prachtige tassen van sterke, duurzame materialen. De tassen van het merk zijn uiterst functioneel en hierdoor geschikt om iedere dag te gebruiken. Zo maakt het merk handige briefcases met een casual uitstraling. Hoewel het design anders doet lijken, zijn deze tassen compleet gericht op zakelijk gebruik. Het toegankelijke aspect van de Fjallraven collectie komt dan ook duidelijk terug in de designs van deze briefcases. Naast deze praktische tassen heeft het merk ook ruime shoppers en slimme schoudertassen in allerlei formaten. De tassencollectie van Fjallraven biedt zeker voldoende keuze voor zowel mannen als vrouwen.

Fjallraven

Het verhaal van Fjallraven gaat terug naar de jaren '50 en '60 in Zweden. De jonge avonturier Ake Nordin was niet tevreden met het comfort van bestaande rugzakken. Deze tassen hingen slap op de rug en boden geen steun. Als oplossing hiervoor ontwikkelde Nordin een houten frame. Hij gebruikte de naaimachine van zijn moeder om een sterke, katoenen tas te naaien en bevestigde deze op het frame. Deze innovatieve oplossing zorgde voor een betere verdeling van het gewicht en meer ventilatie tussen de rug en rugzak. De missie was geslaagd: met een simpele toevoeging creëerde Ake een revolutie in outdoorrugzakken. Veel andere, slimme uitvindingen volgden na dit succes. Nog steeds ontwikkeld het merk tassen en diverse outdoorproducten die mensen de mogelijkheid geven om zo comfortabel mogelijk van de natuur te kunnen genieten. Daarbij is niet alleen aandacht voor het perfecte design, maar stelt het merk ook duurzaamheid en milieuvriendelijke productie centraal. Dit gaat zeker niet ten koste van het design. De shoppers, briefcases en schoudertassen van het merk zijn namelijk allemaal een lust voor het oog. De tijdloze kleuren met de lederen details maken de stoere look compleet.

Fjallraven tassen op travelbags

De tassen van Fjallraven zijn online verkrijgbaar op travelbags. Bekijk de verschillende modellen en kleuren en kies een item die aan alle wensen voldoet. Het tijdloze design van de gekozen tas maakt deze perfect voor dagelijks gebruik.