Exentri: innovatieve portemonnees

De Exentri kaarthouder is een innovatieve portemonnee waar jij pasjes in op kunt bergen maar ook ruimte hebt voor papiergeld, notities of visitekaartjes. Met één klik komen de pasjes tevoorschijn uit de leren Exentri wallet. Ontdek de verschillende kleuren uit de collectie bij Travelbags.

Filteren
Materiaal

1 - 21 van 21 artikelen

Aanbevolen

Exentri portemonnees

Een moderne, toegespitst op het feit dat er steeds minder betaald wordt met brief- en muntgeld, en juist meer met creditcards en bankpassen. Ze gingen aan de slag en ontwierpen een smalle en praktische portemonnee die al het goede van de klassieke portefeuille in zich had, aangevuld met de features die de moderne tijd van een portemonnee vereist.

Nooit meer op zoek naar je pasjes 

De portemonnee van Exentri is echt helemaal van deze tijd. Hij is gemaakt van echt leer en heeft een flexibele sluiting van roestvrij staal. De portemonnee ziet er minimalistisch en elegant uit en is voorzien van 6 kaartvakken en een apart vak voor briefgeld. Maar het slimste aan deze moderne portemonnee is toch wel de kleine uitsparing aan de beide kanten. Dit venster maakt het mogelijk om met de duim je passen naar boven te schuiven zonder de portemonnee open te hoeven doen. Zo hebt je altijd snel en gemakkelijk je passen bij de hand. je hoeft dus nooit meer je portemonnee door te spitten, op zoek naar een bankpas, terwijl achter je de rij bij de kassa langer en langer wordt ...; Ook handig: de portemonnee is zo klein dat hij gemakkelijk in je broekzak past, wat ook nog eens heel veilig is. Ook dames kunnen de portemonnee in de broek dragen, want hij tekent niet af.

Alles snel bij de hand met een Exentri-portemonnee

De handige portemonnees van Exentri vind je in vele kleuren bij Travelbags.nl. Bekijk online deze collectie slimme portemonnees waarmee je alles snel bij de hand hebt. Heel veel plezier bij het uitzoeken van je nieuwe Exentri-product!