Eagle Creek koffers

Koffers van Eagle Creek zijn sportief, flexibel en geschikt voor ieder avontuur.

1 - 27 van 27 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Zorgeloos op reis met een Eagle Creek koffer

Zorgeloos op reis met een Eagle Creek koffer! Deze handige koffers bieden alles wat nodig is om bagage zo comfortabel mogelijk te vervoeren. Handige inpakhulpen zoals pakriemen en ritsvakken maken inpakken een fluitje van een cent. Niet voor niets is Eagle Creek de expert op het gebied van slim inpakken. Wie zijn of haar bagage optimaal georganiseerd mee wil nemen kan een Eagle Creek koffer combineren met de handige Pack-It Systems van het merk. Deze revolutionaire systemen zijn door het merk ontwikkeld en bieden extra bescherming tegen nare geuren en het kreuken van kleding en helpen bij het georganiseerd vervoeren van spullen. Daarnaast wordt iedere vierkante centimeter in de koffer optimaal benut bij het gebruik van deze systemen. Functioneel gebruiksgemak staat dan ook centraal bij het merk, hoewel de koffers er ook zeker stoer uitzien! Ze zijn gemaakt van duurzaam polyester en verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Maak kennis met het outdoormerk Eagle Creek 

Eagle Creek werd opgericht door Steve en Nona Barker. Dit duo had een winkel, genaamd Mountain People, in de San Jacinto bergen in Californië. Vanaf 1975 richtten ze zich op de productie van sportieve, functionele tassen. Deze tassen zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van het assortiment, maar inmiddels biedt Eagle Creek veel meer. Het merk wil reizigers helpen met functionele outfits en travel gear, zodat iedere reiziger optimaal kan genieten van avontuur. Daarom ontwikkelt het merk slimme inpakhulpen, bagage, accessoires en tassen die iedere reis zo eenvoudig mogelijk maken. Bij een expert op het gebied van zorgeloos reizen mogen koffers natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Zo is Eagle Creek inmiddels van alle markten thuis.

Bestel Eagle Creek koffers online bij Travelbags

De koffers van Eagle Creek zijn online verkrijgbaar op Travelbags.nl. Een van de meest populaire koffers uit de collectie is de Expanse. Deze koffer is verkrijgbaar in verschillende formaten en kan worden uitgebreid met een rits. Zo is het geen enkel probleem om souvenirs te kopen op vakantie. Zorgeloos op vakantie, het kan met een koffer van Eagle Creek.