Eagle Creek

Wil je op reis? Neem dan een sterke reistas, rugzak, duffel of Pack-it packingcube mee van Eagle Creek! Dankzij de lichtgewicht tassen en reisaccessoires is er voor elke soort reis een Eagle Creek product. Shop online het Eagle Creek assortiment bij Travelbags.

1 - 36 van 284 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Eagle Creek collectie

Als travel outfitter is Eagle Creek een merk dat ervoor zorgt dat comfortabel reizen zeker tot de mogelijkheden behoort. Het merk Eagle Creek is ontstaan in de San Jacinto bergen van Californië waar Steve en Nona Barker een winkel hadden genaamd Mountain People. Vanaf het jaar 1975 richtten ze zich volop de productie van tassen. Vandaag de dag is het merk Eagle Creek gefocust op het helpen van reizigers om ervaringen te verbeteren en de ontdekkingen te vergroten. "We are... a Travel Outfitter".

Comfortabel op reis met Eagle Creek

De Eagle Creek collectie biedt een brede selectie van bagage, verpakking organizers, accessoires en tassen. De Eagle Creek duffels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en met verschillende functies als rollende duffels en duffels die ook te dragen zijn als rugzak. Zo is er altijd een reistas die het beste past bij je desbetreffende reis. Daarnaast zijn er Eagle Creek backpacks die perfect zijn als dagelijkse metgezel. Bij deze rugzakken is namelijk gedacht aan een uitstekende organisatie, veiligheid, comfort, laptop en tablet compatibiliteit en checkpoint-vriendelijkheid. De Pack-It Systems van het merk Eagle Creek zijn revolutionaire systemen die ervoor zorgen dat je tas geordend ingepakt kan worden. Bovendien zorgt een verpakking systeem voor ruimte maximalisatie, weerstand, vocht- en geur controle en het vermijden van verkreukelen van kleding. Een georganiseerde reiziger is namelijk een gelukkige reiziger. Verder bestaat de collectie uit necessities, ze mogen dan erg klein zijn, maar zorgen uitstekend voor comfort en veiligheid van je spullen.

Koop Eagle Creek duffels, backpacks en inpak oplossingen op Travelbags

Een ruime collectie Eagle Creek reistassen, rugzakken en inpak oplossingen vind je op Travelbags.nl. Wil je op reis met een Eagle Creek No Matter What Duffel, een Eagle Creek Load Warrior reistas op wielen of een van de andere revolutionaire modellen? Bestel dan snel je favoriete Eagle Creek artikel(en) online en ontvang je bestelling de volgende werkdag al in huis, zodat de reis snel kan gaan beginnen.