DKNY

Ontdek de modieuze collecties van DKNY online bij Travelbags. De tassen en portemonnees, geïnspireerd door de bruisende stad New York, is een absolute must-have voor elke modeliefhebber. DKNY, opgericht door Donna Karan, is een van de meest iconische namen in de Amerikaanse modewereld.

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

DKNY

DKNY is in 1989 opgericht door Donna Karan nadat haar tiener dochter haar kast plunderde. Hier was voor de nieuwe generatie New Yorkers DKNY geboren. Dit Amerikaanse merk is gewijd aan de moderne, zelfverzekerde vrouw die vol vertrouwen haar eigen stijl omarmt en met elegantie door het leven gaat. De collecties van DKNY zijn geïnspireerd op de energie van de bruisende metropool New York.

Tassen van DKNY

Waar in het begin vooral kleding werdt ontwerpen, is DKNY uitgegroeid tot een global lifestyle powerhouse. In de unieke stijl van DKNY worden nu onder andere ook elegante portemonnees en tassen ontworpen. De tassen collectie is veelzijdig bestaande uit crossbody’s, handtassen en shoppers, allemaal ontworpen met oog voor design. Ontdek de variatie in kleuren en prints in het assortiment van DKNY tassen, zodat je een perfecte match kunt vinden voor je persoonlijke stijl. Bestel jouw DKNY tas eenvoudig en snel bij Travelbags, de online tassen specialist.