Delsey Moncey

Het Franse merk Delsey staat bekend om de kwalitatieve en stijlvolle koffers. De koffers in de Moncey serie worden gekenmerkt door het rustige design met kleurrijke mogelijkheden.

1 - 36 van 38 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Delsey

Het Franse Delsey is in 1946 ontstaan nadat een aantal ondernemers hun krachten en kennis gingen bundelen. In deze tijd werden vakanties betaalbaar en begon het toerisme te groeien. Hierdoor stond Delsey aan het begin van de opkomst van toerisme. Met de focus op alle nieuwe manieren en mogelijkheden van het opkomende toerisme, is Delsey zich steeds blijven ontwikkelingen. Zo zijn de koffers van Delsey altijd uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen, wat het reizen voor jou weer makkelijker maakt.

Delsey Moncey: Sterk door polypropyleen

De Delsey Monsey serie is een supersterke koffer gemaakt van polypropyleen. Polypropyleen is een sterk materiaal dat bestand is tegen schokken en stoten. Zo blijven je spullen goed beschermt als je met de koffer op reis gaat. Een koffer kan tijdens een reis flink wat te verduren krijgen en je wilt natuurlijk niet dat je spullen beschadigen. Daarnaast kun je door het materiaal ook lang genieten van je Delsey Moncey koffer. Met het sterke materiaal van de koffers hoef je alleen nog maar een keuze te maken in kleur. Ga je voor je favoriete kleur? Of wordt het toch tijd om een nieuwe kleur te proberen?

De Moncey serie bestel je bij Travelbags

Heb je een keuze gemaakt in de kleur en afmetingen welke jouw nieuwe Delsey Moncey moeten hebben? Bestel dan vandaag nog je koffer eenvoudig en snel bij Travelbags. Wil je toch eerst advies hebben over welke keuze je moet maken? Onze klantenservice helpt je graag je vragen te beantwoorden.