Db

Db: ontworpen, bedacht en vervaardigd om de wereld beter te ontdekken. Met aandacht voor strak design, comfort en functionaliteit is het merk in korte tijd wereldwijd enorm gegroeid. Met als doel jouw reiscomfort te optimaliseren, leidt dit voortdurend tot nieuwe gepatenteerde technologieën. Verken de collectie van Db nu online bij Travelbags.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Van Douchebag naar Db

In 2009 begon het avontuur van het creëren van hoogwaardige producten voor ultiem reiscomfort onder de naam Douchebag. Later, naarmate het merk bleef groeien en innoveren, werd de naam gewijzigd naar Db. Het kenmerkende en humoristische karakter van de oorspronkelijke naam paste niet langer bij de evolutie van Db. Wat ooit begon als een idee van twee personen, is nu uitgegroeid tot een krachtig team van 60 mensen. De naamswijziging was noodzakelijk om de volledige potentie van Db te benutten, maar het doel en de toewijding van het team bleven onveranderd. Db blijft streven naar excellentie in reiscomfort en innovatie.

Op reis met Db

Db wil jou helpen het beste uit je reis te halen, met strak design en unieke technologieën die zorgen voor optimaal reiscomfort. Voor maximale bescherming heeft Db de Rib-Cage Technology ontwikkeld, geïnspireerd door de natuurlijke manier waarop ribben je vitale organen beschermen. Dit leidt tot een stevige tas met hoge bescherming tegen minimaal gewicht. Bovendien behoudt het de vorm van de tas, wat het inpakken van een lege tas gemakkelijk maakt. Om al je spullen eenvoudig mee te nemen, heeft Db het Hook-Up System ontworpen. Dit maakt het mogelijk om al je tassen aan elkaar te haken, zodat je ze gemakkelijk tegelijkertijd kunt dragen. Heb jij jouw nieuwe tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig bij Travelbags, de online tassen specialist!