Dakine Sale

De artikelen van Dakine worden gekenmerkt door functionaliteit, een sportieve uitstraling, hippe designs, kleuren en prints. De mooiste tas vind je hier voor een zacht prijsje. Heb jij jouw oog laten vallen op een Dakine aanbieding? Wacht dan niet te lang en bestel snel en eenvoudig online, want OP=OP!

37 - 54 van 54 artikelen

Aanbevolen

Dakine rugzakken sale

Dakine biedt verschillende tassen aan in hun assortiment. Zo zijn laptoptassen, reistassen en schooltassen een greep uit de collectie. De tassen van Dakine staan al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit en de kleurrijke kleuren en prints op de tassen. Ook zijn de tassen verkrijgbaar in neutrale kleuren, waardoor er altijd wel een tas is die bij jou past. De rugzakken zijn uitermate geschikt als schooltas. De tassen zijn voorzien van handige opbergvakken zoals bijvoorbeeld een laptopvak en telefoonvak. De inhoud van de tas is tussen de 15 en 35 liter. Dit is genoeg ruimte voor al jouw spullen die je mee wilt nemen. Of je nu naar school, werk of vakantie gaat. Alle tassen van Dakine op deze pagina hebben een kortingsprijs. Vind de tas die jij zoekt voor een voordelige prijs!

De collectie van Dakine

Dakine heeft een brede selectie aan categorieën in het assortiment. Niet alle tassen zullen altijd in de sale zijn. Travelbags heeft een grote hoeveelheid Dakine tassen in de collectie, waardoor de kans groot is dat jij hier jouw nieuwe tas vindt. Denk hierbij aan; laptoptassen, reistassen, rugzakken, schooltassen en trolleys. Dakine is opgericht in Hawaï en betekend ‘het beste’ dat is namelijk waar het merk voor staat. Innovatieve, betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit.

Dakine heeft de afgelopen jaren verschillende series ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Zoek jij een tas met een doel, zoals een schooltas, werktas of reistas? Dan kan je een leuke passende tas vinden bij Dakine. De salespagina’s worden regelmatig aangevuld. Kom regelmatig even kijken of de tas die bij jou past erbij staat!