Claudio Ferrici

Het Nederlandse merk Claudio Ferrici maakt al jaren tassen en portemonees van soepel en hoogwaardig Italiaans kwaliteitsleer. De tassen hebben een luxe en mooie afwerking. Ontdek hier de volledige collectie van Claudio Ferrici zelf.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Leren tassen van Claudio Ferrici: van stijlvol tot stoer en altijd uniek!

Claudio Ferrici toont telkens weer aan dat zij niet in het verleden blijft hangen en haar klanten weet te inspireren door vernieuwing en lef. De laatste jaren heeft het merk een duidelijke stap gezet naar een wat meer ongedwongen en stoerdere stijl met industriële accenten. Iets brutaler en minder braaf ook, waardoor het exclusieve merk ook de jongere vrouw weet te bereiken. Onveranderd is uiteraard de aandacht voor het design, het Italiaanse leer van topkwaliteit en de exclusieve afwerking. De tassen van Claudio Ferrici zijn vervaardigd van plantaardig gelooid leer. Hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt zoals bijvoorbeeld kastanje-extracten. Een ander belangrijk aspect van de Claudio Ferrici-collectie is dat er natuurlijke oliën worden gebruikt. Uiteindelijk zorgt dit alles ervoor dat elke tas van Claudio Ferrici een unieke uitstraling heeft. Het leer van de tassen, portemonnees en etuis is stevig, flexibel en voelt zacht aan door de speciale manier van looien. Met name de tassen van Italiaans Pelle Velutto, een zacht soort rundleer, hebben een fluweelzachte touch.

Hoogwaardige topkwaliteit van Claudio Ferrici vind je bij Travelbags.nl

Of je nu een klassieke damestas of juist een wat stoerder exemplaar zoekt, bij Travelbags.nl slaag je vrijwel altijd. Ook voor een handtas of portemonnee met grafische elementen en vormen ben je van harte welkom in onze onlineshop. Kijk eens op je gemak rond en bestel je favoriete Claudio Ferrici comfortabel vanuit je luie stoel bij Travelbags.nl!