Case Logic schooltassen

Case Logic schooltassen zijn uiterst functioneel. Deze stoere schooltassen zijn geschikt voor zowel jongens als meiden.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de schooltassen van Case Logic

Case Logic werd in 1984 in Colorado, Verenigde Staten. Het merk begon met het produceren van opbergdozen voor cassettebandjes die in die tijd immens populair waren. Oprichter Jamie Temple was onderweg voor een skivakantie maar zijn voorraad cassettebandjes op de achterbank kregen het zwaar te verduren. Hij ontwikkelde twee opbergbakken die al snel zorgden voor een revolutie in opbergsystemen voor muziek. Zo ontwikkelde Case Logic zich tot een serieuze onderneming.

Case Logic: Innovatieve schooltassen

Nog steeds staat innovatie hoog in het vaandel bij Case Logic, al is deze nu meer gericht op het opbergen en meenemen van moderne, technologische devices. Tassen, cameratassen, rugtassen, laptophoezen en tabletsleeves zijn dan ook allemaal onderdeel van de Case Logic collectie. Een schooltas van dit merk voldoet daarom aan allerlei moderne eisen. Zo hebben alle rugzakken een speciaal vak voor het meenemen van een laptop en een tablet. Deze kunnen worden verpakt in een praktische, stoere rugzak met een minimalistisch design. De schooltassen van Case Logic zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Hoewel het design kan verschillen, zijn alle rugzakken lichtgewicht, tijdloos en sterk. Dit maakt ze uiterst geschikt voor dagelijks gebruik naar school of werk.

Case Logic schooltas online bestellen

De innovatieve rugzakken van Case Logic zijn uiterst geschikt om al schooltas te worden gebruikt. De rugzakken hebben een stoere uitstraling en zijn wat ruimer. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor scholieren van de middelbare school of studenten. Uiteraard kunnen deze laptop rugzakken ook worden meegenomen naar het werk. Bekijk de gevarieerde collectie en bestel een Case Logic schooltas naar keuze online op Travelbags.nl.