CarryOn trolleys

Op zoek naar een betrouwbare en stevige trolley voor een scherpe prijs? Dan ben je bij het merk CarryOn zeker aan het goede adres. Bij Travelbags.nl is een ruim assortiment CarryOn trolleys aanwezig.
 

Filteren
Je gekozen filters
Merk: CarryOn
Aantal wielen
Buitenkant
TSA slot
Geschikt voor aantal kg
Gewicht lege koffer
Materiaal
Serie
Garantie periode
Print

1 - 14 van 14 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de kwalitief goede CarryOn trolleys

De trolleys van het oer-Hollandse merk CarryOn staan bekend om de tassen en koffers van goede kwaliteit. Uw bagage kan altijd geordend meegenomen worden door de praktische inrichting waarover de trolleys beschikken. De aantrekkelijke prijs zorgt ervoor dat je een trolley van CarryOn zeker niet kan weerstaan.

CarryOn trolleys voor een scherpe prijs

Het merk CarryOn richt zich op het maken van trolleys die licht van gewicht zijn. Ondanks de scherpe prijs zijn de trolleys altijd van uitmuntende kwaliteit. Verder houdt CarryOn rekening met de formaten en gewichtseisen die de luchtvaartmaatschappijen hanteren. De trolleys worden gemaakt van sterke materialen als polycarbonaat en ABS, zodat een trolley van CarryOn jarenlang mee zal gaan. De diverse modellen en kleuren zorgen ervoor dat je uit een ruim aanbod trolleys zeker een trolley kunt vinden die aan je eisen voldoet. Alle trolleys zijn bovendien afgewerkt met een prachtige voering aan de binnenzijde. De soepele wielen en de trekstang zorgen ervoor dat de trolley gemakkelijk te vervoeren is. Kortom, een CarryOn trolley zorgt zeker voor jarenlang plezier op vakanties.

Koop je CarryOn trolley bij Travelbags.nl

Bestel jeCarryOn trolley gemakkelijk online bij Travelbags.nl. Mocht er toch na aankoop van de trolley iets mis zijn, dan kun je altijd voor de volledige garantie bij Travelbags terecht. Travelbags is namelijk officieel dealer van het merk CarryOn. Voor vragen kun je contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice die je graag te woord staat. Onverhoopt toch niet tevreden met de uitgezochte trolley? Dat hoeft geen probleem te zijn, want binnen 30 dagen kun je de trolley retour sturen. Koop nu snel een CarryOn trolley en sta versteld van alle voordelen die zo'n trolley te bieden heeft.