Car-bags

Op zoek naar een reistassenset voor jouw auto? Ontdek de uitgebreide collectie reistassensets van Car-bags! De autotassen van Car-bags zijn op maat gemaakt voor veel verschillende automodellen. Op deze manier weet je zeker dat de autotassen precies in de kofferbak van je auto past én benut je de kofferbak optimaal: Perfect voor je autovakantie! 

1 - 36 van 648 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Car-bags: autotassen op maat

Heb je een autovakantie op de planning staan? Of ga je een weekend weg en moet je veel bagage meenemen? Dan zijn de autotassen van Car-bags jouw ideale metgezel. De autotassen van Car-bags zijn op maat verkrijgbaar. Dit wil zeggen dat er voor elke auto een op maat gemaakte reisset verkrijgbaar is. Het grote voordeel hiervan is dat de autotassen precies passen in de kofferbak van jouw auto. Of je nu een grote of kleine kofferbak hebt, de reistassen passen precies is jouw kofferbak! De autosets bestaan uit verschillende formaten reistassen. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te passen en meten op welke manier je je bagage het beste kan meenemen in de kofferbak van de auto. De autotassen van Car-bags leg je moeiteloos in de kofferbak van de auto en je trip kan beginnen!

Autotas kopen?

De reistassensets van Car-bags bestaan vaak uit verschillende formaten. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de kofferbak. Heb je een grote kofferbak, dan neem je moeiteloos zes verschillende grootte reistassen mee. Ook aan de kleinere kofferbak is gedacht. Voor deze auto's zijn er ook op maat gemaakte autotassen verkrijgbaar. Let er bij het kopen van een reistassenset voor je auto altijd op dat je de juiste autotassenset koopt voor jouw auto. Omdat de sets op maat zijn gemaakt, passen deze alleen in de kofferbak van het desbetreffende model auto. Op deze manier kun je goed georganiseerd op reis en weet je de kofferbakruimte optimaal te benutten! De autotassen bestaan over het algemeen uit praktische en ruime reistassen en reistassen op wielen. De zwaardere spullen berg je moeiteloos op in een van de trolley's zodat je deze eenvoudig achter je aan kan trekken. Lichtere spullen berg je op in de reistas. Door het lichtgewicht en flexibele materiaal neem je gerust meer bagage mee dan nodig. Ben je op de plek van bestemming? Dan berg je de reistassen op onder het bed of in de kast. 

Car-bag autotas online bestellen bij Travelbags.nl

De autotassen van Car-bags zijn online verkrijgbaar in verschilllende formaten. Zoek je autotype op en ontdek de collectie! Ga goed georganiseerd op reis met de praktische en veelzijdige autotassen van Car-bags. Laat de autovakantie maar beginnen! Veel plezier op reis!