Cabaia Rugzakken

Door de vrolijke kleuren van een rugzak van Cabaia maakt jij je outfit helemaal af. Naast het leuke design zijn de backpacks ook praktisch in gebruik door de vele vakken en het laptopvak. Ontdek hier de collectie en vind de Cabaia rugzak die helemaal bij jou past.

1 - 36 van 81 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Cabaia

Cabaia is opgericht in 2015 in het bruisende Parijs, dé modestad bij uitstek. Vanaf het begin heeft Cabaia zich gericht op het creëren van kleurrijke en duurzame rugzakken, reistassen, toilettassen en beanies. Het merk veroverde al snel de harten van velen, waardoor Cabaia de Franse grens over ging. Met hun vrolijke en levendige rugzakken wil Cabaia een dagelijkse dosis vreugde brengen aan iedereen. Laten we eerlijk zijn, van deze rugzakken word je toch ook direct vrolijk? Cabaia hecht niet alleen belang aan het design, maar ook aan de productie. Ze streven ernaar om alle producten zo duurzaam mogelijk te produceren en te voorzien van de hoogste kwaliteit, zodat de rugzakken jarenlang meegaan.

Cabaia backpacks

De backpacks van Cabaia vallen goed op door het herkenbare design en de vele kleuren. Het veelzijdige assortiment heeft backpacks in vele verschillende kleuren en formaten, zo vind jij precies wat bij jou past. De meeste Cabaia rugzakken beschikken over een laptopvak van minimaal 13 inch. Gebruik de filters om de juiste rugzak te vinden. Alle Cabaia rugzakken hebben een duurzaam label. Dit komt omdat Cabaia duurzaamheid heel belangrijk vind. Zo is er geen gebruik gemaakt van single-use plastic en worden de backpacks gemaakt van gerecycled of eco-friendly materiaal. Zo bestaan Cabaia backpacks deels uit gerecyclede plastic flesjes.

Cabaia rugzakken bij Travelbags

Heb je een keuze kunnen maken in deze veelzijdige collectie. Bestel jouw nieuwe Cabaia rugzak eenvoudig bij Travelbags. Vanwege de geweldige kwaliteit krijg je maar liefst 30 jaar fabrieksgarantie op je backpack. Als officieel dealer kun je bij Travelbags terecht voor deze volledige garantie.