Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Burton

Met een tas van Burton ben je er klaar voor om het avontuur aan te gaan! De rugzakken en tassen zijn speciaal ontworpen voor actieve mensen, die er van houden om de natuur in te gaan of de wereld te ontdekken.

40 artikelen
Aanbevolen

Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Burton collectie

Voor Jack Burton is snowboarden 'a way of life'. "Riding answers everything" schrijft hij in 2012 na een turbulent jaar waarin hij kanker overwon. Het succesverhaal van Burton begint in het jaar 1977.Snowboarden is nog een kleine sport als hij vanuit zijn schuur in Vermont onder de naam 'Burton Boards' begint met de verkoop van zijn eigengemaakte snowboards. Hij ontwikkelde een bord dat aan de neus was voorzien van een koord dat vastgehouden kon worden. Hierdoor had het snowboarden wel iets weg van surfen op de sneeuw. In de jaren die volgden werd het bord steeds verder doorontwikkeld en werd het uitvoerig getest. Er kwamen steeds meer borden en snowboarding werd steeds populairder.

Burton is populair vanwege de goede kwaliteit en de duurzaamheid

Snowboarden is een intensieve sport, dat weten mensen die bekend zijn met de sport. Burton werkte aan de ene kant aan steeds betere borden, maar de activiteiten werden ook uitgebreid naar het ontwikkelen van de juiste accessoires voor snowboarders. Vanaf 1984 breidt hij zijn activiteiten uit met de verkoop van outdoorkleding. Anno 2013 is Burton een bloeiend bedrijf met een zeer compleet assortiment, gericht op de verkoop van outdoorkleding voor dames, heren en kinderen, snowboarduitrustingen, tassen en koffers. Het merk is heel populair. Niet alleen onder snowboarders en andere actieve sporters, maar ook onder het grote publiek. Dit is met name te danken aan de goede kwaliteit en de duurzaamheid.

De Burton collectie vind je op Travelbags.nl

Van schoudertassen tot rugzakken en robuuste, 'vliegtuigbestendige' harde trolleys, van reistassen tot toilettassen: Travelbags.nl heeft met de Burton-collectie voor elk wat wils in huis. Tassen en koffers in betaalbare kwaliteit, veelal van polyester, met alle noodzakelijke ruimte en uitgevoerd in verschillende trendy designs. Laat je verrassen door de sportieve collectie Burton tassen en koffers op Travelbags.nl.