Boss

Ontdek de zakelijke Boss collectie online bij Travelbags. Met een tas of portemonnee van Boss kom je zelfverzekerd aan op je werk of een afspraak. De collecties zijn verfijnd, modern en gericht op kwaliteit en ontwerp.

1 - 33 van 33 artikelen

Aanbevolen

Boss

Het in 1923 opgerichte Hugo Boss is nog steeds hetzelfde bedrijf maar dan verdeelt onder twee merknamen, Hugo en Boss. De collectie van Boss is verfijnd, modern en gericht op de beste kwaliteit. Het merk biedt een uitgebreide collectie portemonnees en tassen die gekenmerkt worden door innovatief en oog voor stijlvol design.

Boss tassen en portemonnees

Voor wie op zoek is naar een zakelijke tas of portemonnee, is de collectie van Boss wat je zoekt. Dit elegante Duitse merk begrijpt perfect wat zakelijke heren nodig hebben en creëert collecties die hierop perfect aansluiten. Elk item wordt met vakmanschap vervaardigd en gemaakt van hoogwaardig leer, wat getuigt van de toewijding aan kwaliteit en stijl. Boss creëert liever producten voor mensen die voorop lopen in de mode, dan volgen. Ook is er veel aandacht voor innovatie wat de producten prettig te gebruiken maakt.