Bold Banana Laptoptassen

Op zoek naar een tas om niet alleen je laptop maar ook je leven kleur te geven? Ontdek dan de veelzijdige collectie laptoptassen van Bold Banana. Deze laptoptassen zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren. Ontdek de collectie nú online!

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

Bold Banana Laptoptas kopen? 

Het merk Bold Banana is ontstaan in 2018 door een aantal creatieve, jonge mensen bij elkaar. Het merk weet sindsdien een prachtige collectie uit te brengen met kleurrijke, stijlvolle en minimalistische rugzakken. Het idee achter dit Nederlandse merk is een handige rugzak die nu bij je past, maar ook in de stijl die je overmorgen hebt. Bold Banana wil er met de collectie voor iedereen zijn met de uitgebreide collectie rugzakken, schooltassen en laptoptassen. 

Oersterke Bold Banana laptoptas

Bold Banana wil met hun collectie graag een twist geven aan je dagelijks leven. Een Bold Banana laptoptas is te gebruiken als schooltas, een tas naar het werk of in het dagelijks leven. In de tas neem je moeiteloos al je dagelijkse benodigdheden moeiteloos in mee. Naast een laptop, is er ook zeker voldoende ruimte voor andere spullen. De oersterke kwalitatiet van de tas zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van de tas! In de collectie zijn zowel basis kleuren terug te vinden, voorzien met een kleurrijke front strap, maar ook rugzakken in een opvallende kleur. 

Bold Banana laptoptas online bestellen bij Travelbags.nl

Heb jij een passende Bold Banana laptoptas weten te vinden? Bestel vandaag je Bold Banana laptoptas online bij Travelbags.nl. Naast de laptoptassen zijn de verwisselbare frontstraps ook los verkrijgbaar. Er is ongetwijfeld een favoriete Bold Banana laptoptas te vinden in de collectie. Veel plezier met shoppen!